Vakantiekrachten Beschermd wonen locaties Almelo en Enschede (uren in overleg)
Tactus Verslavingszorg

Functieomschrijving

Volg je op dit moment een zorggerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende vakantiebaan? Tactus zoekt voor de Beschermd Wonen locaties in Almelo en Enschede voor de zomerperiode een aantal vakantiekrachten. Te denken valt hierbij aan functies als medewerker Veiligheid & Toezicht, sociotherapeutisch medewerker of woonbegeleider.

Beschermd Wonenlocaties Almelo en Enschede

We bieden individuele begeleiding, zowel in de woonvormen als bij mensen thuis. Woonbegeleiding houdt in dat we proberen structuur aan te brengen, helpen waar nodig zonder verwachtingen. Samen werken we aan een dagschema, proberen we structuur aan te brengen in de dagelijkse dingen. We doen boodschappen en huishoudelijke klussen. We bieden hierin ondersteuning. We zijn niet zozeer resultaatgericht; we zetten in op de relatie, de weg er naar toe. We accepteren de cliënten, ook in hun gebruik.

Almelo - Adastraat
Locatie Adastraat is een beschermde woonvorm in Almelo. De woonvoorziening biedt ruimte voor 13 bewoners. Gebruik van middelen is toegestaan.

Enschede - Molenstraat
Locatie Molenstaat is een beschermde woonvorm in Enschede. Gebruik van middelen is toegestaan. De voorziening heeft 12 kamers. Naast de kamers heeft de Molenstraat ook 4 MO-plekken, hier mogen toegewezen bewoners alleen ’s nachts verblijven.

Enschede - Hengelosestraat
Locatie Hengelosestraat is een beschermde woonvorm in Enschede. De woonvoorziening heeft 24 appartementen. Gebruik van middelen is toegestaan.

Enschede - Vlierstraat
Locatie Vlierstraat is een beschermde woonvorm in Enschede. De woonvoorziening heeft 24 appartementen en 2 studio’s. Gebruik van middelen is toegestaan.

Enschede - Oostburgweg
Locatie Oosterkerk is een beschermde woonvorm in Enschede. De woonvoorziening is voorzien van 17 appartementen. Gebruik van middelen is niet toegestaan. Bewoners kiezen bewust voor een middelenvrij bestaan. Soms is er sprake van doorstroom naar zelfstandig wonen met eventueel ambulante begeleiding.

Functie eisen

Functie eisen

Ben je ten minste 3 weken beschikbaar in de zomerperiode en volg je de opleiding bewakings-/beveiligingsbeambte (met EHBO/BHV-diploma), verzorgende IG, MMZ niveau 3 of 4, MBO-V, HBO-V of Social Work? Dan komen we graag in contact met jou!

Ervaring in de verslavingszorg is een pré, maar ook wanneer je geen ervaring hebt in de (klinische) verslavingszorg, vragen we je jouw interesse kenbaar te maken. 

Inschaling

Inschaling

Als vakantiekracht bij Tactus krijg je een vakantieovereenkomst of flexibele arbeidsovereenkomst (als je langer dan 6 weken beschikbaar bent) met een gemiddeld aantal uren per week. Je krijgt dus een vast maandsalaris, maar werkt de ene week misschien meer uren dan de andere. 

Inschaling vindt plaats op basis van relevante stage- of werkervaring.

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op Facebook (www.facebook.com/tactusverslavingszorg).

Kortom, kom werken bij Tactus!

Type Vacature
Intern nummer 2019-038
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Enschede, locatie Vlierstraat
Postcode 7544GV
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 4
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij HRM-Servicecentrum, Het best per e-mail bereikbaar: hrm@tactus.nl.
Functie(s) Medewerker Veiligheid & Toezicht
Sociotherapeutisch medewerker
Woonbegeleider
Publicatiedatum 15-02-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 07-04-2019
Nummer 43732
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg