VAKANTIEKRACHTEN M/V
Baalderborg Groep

Functieomschrijving

De Baalderborg Groep maakt plannen en kijkt uit naar wat er komen gaat, zo ook naar de zomerperiode. Daarom zijn wij op zoek naar: 

Vakantiekrachten m/v

(Divisie: Ouderenzorg, Langdurige Zorg en/of Sociaal Domein)

Onze visie

In de zorg die de Baalderborg Groep biedt staan zelfregie en het netwerk centraal. Kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een zorg- of ondersteuningsvraag hebben een eigen verantwoordelijkheid. We helpen hen vaardigheden te leren waarmee ze in staat zijn hun leven vorm te geven. Onze medewerkers ondersteunen cliënten in wat ze zelf kunnen, al dan niet met inzet van hun eigen sociale netwerk. De zorg voor en veiligheid van de cliënt verliezen we daarbij niet uit het oog. Dat geldt voor alle levensterreinen, zoals wonen, werken, ontmoeten en meedoen, vrije tijd en dagbesteding, leren en ontwikkelen, opvoeden. Bovendien zetten wij expliciet in op de ontwikkeling van netwerken van cliënten en creëren wij mogelijkheden voor ontmoeting en participatie.

Functie eisen

Wat zoeken wij?

Voor de aankomende zomerperiode (juni tot en met september) zoeken wij betrokken en bevlogen medewerkers, die de zelfredzaamheid van de cliënten stimuleert. Volg jij een opleiding in de gezondheid- of welzijnszorg en wil jij graag je kennis en ervaring verder uitbreiden door te werken met onze cliënten? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Inschaling

Wat bieden wij?

Afhankelijk van je profiel en inzetbaarheid bieden wij je de mogelijkheid voor een afwisselende en leerzame werkplek, gedurende 6 weken als vakantiekracht of voor een periode van drie maanden als flexmedewerker. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor een bijbaan naast je opleiding of studie.

Wij bieden je de mogelijkheid om op verschillende locaties de sfeer te proeven, zodat je na je opleiding of studie weet wat je wilt doen.

Een passend salaris volgens de FWG indeling van de cao Gehandicaptenzorg. 

 

Wat levert het je op?

Je ontwikkelt jezelf door binnen een team zelfstandig te werken en leert verantwoordelijkheden nemen, je leert een band opbouwen met de cliënten, je oefent in sociale en communicatieve vaardigheden en je leert creatief te zijn in het bedenken van mogelijkheden.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:

  • Via het Flexbureau zetten wij je in op één of meerdere zorgteams. Samen met jou kijken wij waar jij goed in bent en bij welke cliënten jouw kwaliteiten het beste aansluiten.
  • De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van deze vacature.
  • Ben je geïnteresseerd?! Wij zien graag je CV en een korte motivatiebrief als reactie op deze vacature.
  • Voor vragen over het werken bij de Baalderborg Groep, kun je contact opnemen met Sylvia Kosters 0523-287263 of Marinka Jansen 0523-287264.
  • Wil je een mail sturen? Dit kan naar: flexbureau@baalderborggroep.nl
Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Sylvia Kosters 0523-287263 of Marinka Jansen 0523-287264
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Vakantiewerk Begeleider niveau 6
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-03-2019
Ingangsdatum Zomerperiode
Reageer voor 15-05-2019
Nummer 44396
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep