Vakantiekrachten ZGR MIEN in de huishouding in Raalte/Heeten en omgeving
ZGR

Wat zijn je taken?

Voor MIEN, zijn wij op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten in de huishouding gedurende de zomerperiode.

Wat verwachten we van jou?

Je bent minimaal 16 jaar, klantvriendelijk, flexibel en correct.

Je hebt ervaring met huishoudelijke taken en wat natuurlijk héél belangrijk is:
je weet van aanpakken!

Geef bij je motivatie duidelijk aan welke periode je (niet) beschikbaar bent en ook voor hoeveel uren en welke dagen. Afhankelijk daarvan kunnen wij inschatten of wij je vakantiewerk kunnen bieden. 

Mocht na de zomervakantie blijken dat het aan beide kanten bevalt, dan gaan we zeker met jou in gesprek om te kijken of we je contract kunnen verlengen. 

Wanneer je bij meerdere locaties van ZGR gaat solliciteren en je hebt een voorkeur voor een bepaalde locatie, dan vragen wij je vriendelijk dit duidelijk aan te geven in je begeleidende brief.

Bij aanstelling

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR/MIEN in Raalte/Heeten en omgeving
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Klasina Postma, [email protected]
Functie(s) Vakantiewerk Facilitair
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 02-03-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 108600
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. We trakteren mensen niet op mooie woorden, maar zeggen: ‘u mag vertellen. Over uw leven, uw passies en talenten. Over anderen om u heen die belangrijk voor u zijn. En over uw beeld van goed leven en een mooie oude dag. Het woord is aan u.’ Dat levert telkens weer een uniek verhaal op. Een verhaal waaraan wij samen met familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten een waardevolle bijdrage willen leveren met persoonlijke aandacht, helpende handen of deskundige zorg. Maar ook een verhaal waarin de klant zijn of haar eigen woorden terugvindt en dat zich afspeelt in de eigen vertrouwde woon- of leefomgeving. Dit laatste vertaalt zich in sterk toenemende mate in verschillende vormen van thuiszorg en huishoudelijke hulp bij onze klanten thuis. Die groei voorzien wij ook voor de komende jaren.”.

Meer over ZGR