Vakantiekrachten ouderen Brummen of Eerbeek
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Kom jij tijdens de zomer bij ons werken in Brummen of Eerbeek?

We hebben vacatures beschikbaar voor de ouderen woonzorglocaties Tolzicht in Brummen en De Beekwal in Eerbeek en voor de thuiszorg in Brummen/Eerbeek. Dus zoek je een leuke vakantiebaan in de ouderenzorg, waarbij je prettige collega’s ontmoet een goed salaris verdient? Stuur dan gauw jouw motivatie met cv naar ons toe!

Functie eisen

Voor de periode juni tot en met september 2019 zoeken we medewerkers, die in opleiding zijn voor bijvoorbeeld verzorgende niveau 3, verpleegkundige niveau 4 of helpende niveau 2+.

Inschaling

Zorg: uurloon (aanloopschaal) gebaseerd op de functie van functie Helpende A, B of C (afhankelijk van het opleidingsniveau)

Facilitair: minimum (jeugd)loon.

Bijzonderheden

Sollicitatie
De minimumleeftijd voor vakantiekrachten is 16 jaar. Aanmelden kan tot en met 31 mei a.s. via de button ‘solliciteren’ in de vacature op onze website: https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/vakantiekrachten-ouderen-brummen-of-eerbeek-vac2019025

Let op: NIET solliciteren via de button onderaan deze pagina!

Meer informatie
Bel met Wilma Woker teamleider Zorg bij De Beekwal in Eerbeek, T: 0313 - 655 500
of met Harrie Meijer, teamleider bij Tolzicht in Brummen, T: 0575 - 561 788
of met Esther van der Linde, teamleider thuiszorg Brummen/ Eerbeek. T: 06 – 41 57 31 83

Locatie De Beekwal en Thuiszorg Eerbeek:
Derickxkamp 27
6961 DZ Eerbeek

Locatie Tolzicht en Thuiszorg Brummen:
Burgemeester de Wijslaan 35
6971 CC Brummen

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Brummen en Eerbeek
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 12-03-2019
Ingangsdatum 1 juni 2019
Reageer voor 31-05-2019
Nummer 44329
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn