Vakantiekrachten Verpleging & Verzorging Thuiszorg gezocht
Thuisgenoten

Functieomschrijving

Volg je een opleiding richting Verpleegkundige (mbo / hbo) of Verzorgende IG, ben je beschikbaar in de zomervakantie en op zoek naar de ideale vakantie of bijbaan? Dan maken wij graag kennis met jou!

Bij Thuisgenoten kun je gerichte praktijkervaring opdoen in een innovatieve zorgorganisatie en jezelf ontwikkelen. Daarnaast kun je in overleg je uren en dagen flexibel indelen én je ontvangt een goed salaris. Bevalt het goed, dan kun je buiten de vakanties om ook ingezet worden als invalkracht. Klinkt dat niet fantastisch?

Samen kijken we hoe we deze baan voor jou zo goed mogelijk kunnen inrichten. In de thuiszorg werk je zelfstandig en flexibel in wisselende diensten. Je hoeft geen nachtdiensten te werken. Heb je een specifieke wens qua team of wil je alleen doordeweeks werken of juist in het weekend? Dan maken wij dat passend voor je! Je bent van betekenis voor onze clienten en het is dankbaar werk. 

Wat bieden wij?

 • Een leuke, afwisselende en leerzame bijbaan in de dynamische wereld van de thuiszorg én de mogelijkheid om naast je studie te werken bij Thuisgenoten.
 • (Extra) scholing van verpleegtechnische handelingen, waardoor jij nog bekwamer wordt!
 • De kans om werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen;
 • Flexibiliteit in uren en dagen;
 • Een goed salaris van rond de €12,52 per uur conform de cao VVT en recht op onregelmatigheidstoeslagen, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • We zoeken in stad Groningen invalkrachten; dus je kan werken in de omgeving waar je woont. 

Wat vragen wij van jou?

 • Je volgt de opleiding mbo Verzorgende IG (vanaf leerjaar 2), mbo Verpleegkunde of hbo Verpleegkunde (vanaf leerjaar 2) of je bent net afgestudeerd in een van deze richtingen;
 • Je ben enthousiast en sociaal vaardig;
 • Je hebt minimaal één stage-ervaring in de ouderenzorg;
 • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel, bij voorkeur een auto en rijbewijs;
 • Je bent gemotiveerd, zelfstandig en proactief.

Ben je bijna afgestudeerd in de richting van mbo Verzorgende IG, mbo Verpleegkunde of hbo Verpleegkunde en wil je graag zo snel mogelijk aan het werk? Dan hebben wij diverse interessante vacatures openstaan. Kijk dan voor meer informatie op onze website; www.thuisgenoten.nl

Bijzonderheden

Kom jij ons versterken? 

Wil je graag aan de slag als invalkracht?  Dan zien wij je sollicitatie via onderstaande knop ‘solliciteren’ graag tegemoet! Wil je meer info? Bel dan met 088-0881533.

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Groningen
Postcode 9721 AN
Stad Groningen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 6
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wendy Zweers
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-09-2022
Reageer voor 31-10-2022
Ingangsdatum 16-10-2022
Nummer 110186
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten