Vakantiekrachten zomer 2019 (SVO)
Trajectum

Functieomschrijving

Volg je een agogische opleiding op mbo- of hbo-niveau en ben je 20 jaar of ouder? Wij zoeken vakantiekrachten voor (maximaal) 6 weken!  

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings– en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon– en werkvoorzieningen.

Binnen verschillende woonafdelingen en Activiteiten Centrum op onze locatie in Eefde en buitengroepen in Zutphen zoeken wij, voor de vakantieperiode 2019, enthousiaste

VAKANTIEKRACHTEN 

Wat zijn je taken?

  • je begeleidt, samen met een begeleider of persoonlijk begeleider, een groep cliënten volgens een vastgesteld programma;
  • je draagt mede zorg voor de continuïteit van de zorgverlening en je levert een bijdrage aan observatie en overdracht;
  • in gesprek kijken we samen met jou wat een passende plek zou zijn, voor informatie over de groepen verwijzen we je naar https://www.trajectum.nl/locaties.

Wat wij vragen

Wat wij vragen:

  • je bent bezig met een agogische of verpleegkundige studie op MBO of HBO-niveau zoals; SPW, AW, AB, CIOS, PABO, Maatschappelijk Werk, SPH of HBO-V. of je hebt één van deze opleidingen afgerond;
  • je bent een flexibele, even­wichtige persoon­lijkheid, in staat tot zelfreflectie;
  • je kunt goed mondeling en schriftelijk rapporteren, kennis van Office-programma’s is een pré;
  • je moet tenminste 20 jaar oud zijn;
  • je bent bereid om ook ’s avonds en in het weekend te werken.

Wat kun je verwachten

  • een contract voor minimaal 22 uur per week voor (maximaal) 6 weken;
  • een salaris overeenkomstig de CAO-gehandicaptenzorg, FWG 30 of 35, aangevuld met onregelmatigheidstoeslag en vakantiegeld.

Bijzonderheden

Sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online vóór 17 mei a.s., via de website van Trajectum (www.trajectum.nl). Klik op de paarse sollicitatiebutton om het online sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats zo snel mogelijk na insturen brief en CV.

Voor vragen neem gerust contact op!!

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, afdelingen in Eefde en Zutphen
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 22
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Martijn Klomps (Teammanager). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-30019352.
Functie(s) Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Publicatiedatum 12-04-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 17-05-2019
Nummer 43995

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum