Vakantiekrachten Zorg, ZGR Angeli Custodes Raalte
ZGR

Wat ga je doen?

Je gaat naast je studie als zorgmedewerker aan de slag. Je begeleidt en verzorgt de cliënten op basis van het zorgleefplan. Samen met je collega’s zet je je in om ze een mooie dag te bieden. Binnen Angeli Custodes kun je worden ingezet als:

Afdeling PG Helpende in week 31, 32 en 33, diensten van overdag van 7:30-13:00 uur en/of avonden van  16:00-21:00 uur. Zowel doordeweeks als in het weekend.

Afdeling PG Verzorgende in week 29 tot en met 33, diensten van overdag 7:00-15:30 uur en/of avonden van 15:30 tot 22:00. Zowel doordeweeks als in het weekend.

Afdeling Somatiek Verzorgende in week 30 tot en met week 35/36 . Je draait voornamelijk korte diensten van 7:00 -10:30 uur of 8:00 tot 11:00 uur. Wanneer je meer ervaring hebt, kunnen we je langere diensten bieden. Zowel doordeweeks als in het weekend.

Wat verwachten we van jou?

Je volgt een opleiding in de zorg en je bent bij voorkeur in opleiding voor Helpende, 3e  jaars verzorgende-IG of verpleegkundige of 2e jaars HBO-V.  Je kunt laten zien dat je de basisstage en ADL-module hebt afgerond.

Indien je niet kunt voldoen aan bovengenoemde opleidingseisen, heeft het geen zin om te solliciteren!

Je wilt naast je studie ervaring opdoen én daar ook nog voor betaald krijgen.

Je vindt het leuk om met oudere mensen te werken en hen een mooie dag te bieden.

Je bent komende zomer bij voorkeur minimaal 3 weken beschikbaar om te werken.

Voor ons is het van belang om te weten welke periode en welke dagen/dagdelen je exact beschikbaar bent. Geef dit in je brief duidelijk aan.

Wat bieden wij jou?

In overleg bepalen we jouw werkuren. We bieden een vakantiecontract voor maximaal 6 aaneensluitende weken (0-urencontract voor langere periode is bespreekbaar) afhankelijk van jouw beschikbaarheid en voorkeur.

Een goed bruto maandsalaris conform CAO VVT, FWG 20/25/30/35, vast te stellen en afhankelijk van jouw studieniveau en ervaring.

Aangevuld met onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, eindejaarsvergoeding en reiskostenvergoeding.

De mogelijkheid om extra praktijkervaring op te doen. Je krijgt een 'maatje' voor je vragen vanaf het moment dat je bij ons start.

Je bouwt al een solide netwerk op om na je studie je droombaan te vinden en het staat ook nog eens heel goed op je CV!

Reageren?

Solliciteren kan uitsluitend via de button "solliciteren". Je kunt in je motivatiebrief aangeven naar welke zorg je voorkeur uitgaat (somatiek, psychogeriatrie verzorgende of helpende). 

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure. De kosten hiervan krijg je na je indiensttreding van ons vergoed. 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Lisette Lugtenberg. Mail: l.lugtenberg@zgr.nl en telefoon: 06-51841192
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 19-03-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 58636
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR