Vakantiekrachten Zorg, locatie Schuilenburg te Raalte
ZGR

Wat ga je doen?

Je gaat naast je studie als zorgmedewerker aan de slag. Je begeleidt en verzorgt de cliënten op basis van het zorgleefplan. Samen met je collega’s zet je je in om ze een mooie dag te bieden. Dit doe je door voor minimaal 24 uur per week (onregelmatige diensten) te helpen bij onze kleinschalige woongroep met 6 PG-bewoners

Het betreft in de zomerperiode week 29 tot en met 34 (met name in week 29, 30 en 31).

Wat verwachten we van jou?

Je volgt een opleiding in de zorg en je bent bij voorkeur 3e  jaars verzorgende-IG of verpleegkundige of 2e jaars HBO-V.  Je kunt laten zien dat je de basisstage en ADL-module hebt afgerond.

Indien je niet kunt voldoen aan bovengenoemde opleidingseisen, heeft het geen zin om te solliciteren!

Je wilt naast je studie ervaring opdoen én daar ook nog voor betaald krijgen.

Je vindt het leuk om met oudere mensen te werken en hen een mooie dag te bieden.

Je bent komende zomer bij voorkeur minimaal 3 weken beschikbaar om te werken.

Voor ons is het van belang om te weten welke periode en welke dagen/dagdelen je exact beschikbaar bent. Geef dit in je brief duidelijk aan.

Inschaling

In overleg bepalen we jouw werkuren. We bieden een vakantiecontract voor maximaal 6 aaneensluitende weken (0-urencontract voor langere periode is bespreekbaar) afhankelijk van jouw beschikbaarheid en voorkeur.

Een goed bruto maandsalaris conform CAO VVT, FWG 20/25/30/35, vast te stellen en afhankelijk van jouw studieniveau en ervaring.

Aangevuld met onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, eindejaarsvergoeding en reiskostenvergoeding.

De mogelijkheid om extra praktijkervaring op te doen. Je krijgt een 'maatje' voor je vragen vanaf het moment dat je bij ons start.

Je bouwt al een solide netwerk op om na je studie je droombaan te vinden en het staat ook nog eens heel goed op je CV!

Reageren?

Solliciteren kan uitsluitend via de button "solliciteren". Je kunt in je motivatiebrief aangeven naar welke zorg je voorkeur uitgaat (somatiek, psychogeriatrie of thuiszorg). 

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure. De kosten hiervan krijg je na je indiensttreding van ons vergoed. 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie Schuilenburg in Raalte
Postcode 8103RB
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Astrid Alferink: a.alferink@zgr.nl
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 19-03-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 58594
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

Schuilenburg staat voor wonen, zorgen en leven, zo gewoon als mogelijk. Binnen Schuilenburg werken ZGR (Zorggroep Raalte) , Stichting Parabool en ouderinitiatief WI- RA werken met elkaar samen om bewoners te ondersteunen bij goed leven in eigen regie. ZGR biedt zorg en ondersteuning voor ouderen met een somatische of psychogeriatrische achtergrond. Stichting Parabool biedt zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking. De WI-RA begeleidt jong volwassenen met autisme en andere co-morbiditeit. Binnen Schuilenburg hebben we restaurant "de Noaber", waar onze bewoners van ZGR iedere dag uit eten gaan, wat de sociale contacten bevorderd. Voor de zorg en ondersteuning van ouderen zoeken wij een Coördinerend Verpleegkundige, binnen team A. Team A bestaat uit een echtparenafdeling op de tweede etage met 15 appartementen en een kleinschalige woongroep op de derde etage met 8 appartementen.

Meer over ZGR