Vakantiekrachten Zorg, ZGR Stevenskamp/Stevenserf Heeten
ZGR

Wat ga je doen?

Je gaat naast je studie als zorgmedewerker aan de slag. Je begeleidt en verzorgt de cliënten op basis van het zorgleefplan. Samen met je collega’s zet je je in om ze een mooie dag te bieden.

Voor de zorgteams op locatie Stevenskamp, zoeken wij vakantiekrachten voor de doordeweekse zorg in de zomerperiode. Dit betreft met name week 30, 31 en 32 voor onze locatie "Eik" en week 29,30 en 31 voor onze locatie "Beuk".

Wat verwachten we van jou?

Je volgt een opleiding in de zorg en je bent bij voorkeur Helpende in opleiding, 3e  jaars verzorgende-IG of verpleegkundige of 2e jaars HBO-V. Je kunt laten zien dat je de basisstage en ADL-module hebt afgerond.

Indien je niet kunt voldoen aan bovengenoemde opleidingseisen, heeft het geen zin om te solliciteren!

Je wilt naast je studie ervaring opdoen én daar ook nog voor betaald krijgen.

Je vindt het leuk om met oudere mensen te werken en hen een mooie dag te bieden.

Je bent komende zomer bij voorkeur minimaal 3 weken beschikbaar om te werken.

Voor ons is het van belang om te weten welke periode en welke dagen/dagdelen je exact beschikbaar bent. Geef dit in je brief duidelijk aan.

Wat bieden wij jou?

In overleg bepalen we jouw werkuren. We bieden een vakantiecontract voor maximaal 6 aaneensluitende weken (0-urencontract voor langere periode is bespreekbaar) afhankelijk van jouw beschikbaarheid en voorkeur.

Een goed bruto maandsalaris conform CAO VVT, FWG 20/25/30/35, vast te stellen en afhankelijk van jouw studieniveau en ervaring.

Aangevuld met onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, eindejaarsvergoeding en reiskostenvergoeding.

De mogelijkheid om extra praktijkervaring op te doen. Je krijgt een 'maatje' voor je vragen vanaf het moment dat je bij ons start.

Je bouwt al een solide netwerk op om na je studie je droombaan te vinden en het staat ook nog eens heel goed op je CV!

Reageren?

Solliciteren kan uitsluitend via de button "solliciteren". Je kunt in je motivatiebrief aangeven naar welke zorg je voorkeur uitgaat (somatiek, psychogeriatrie of thuiszorg). 

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure. De kosten hiervan krijg je na je indiensttreding van ons vergoed. 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Stevenskamp in Heeten
Postcode 8111AR
Stad Heeten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sandra van de Gevel: s.vandegevel@zgr.nl
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 19-03-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 58595
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR