Vakantiekrachten Zorg, ZGR Angeli Custodes Raalte
ZGR

Wat ga je doen?

Voor onze somatische afdeling zijn wij op zoek naar vakantiekrachten in de zorg.

Je gaat naast je studie als zorgmedewerker aan de slag. Je begeleidt en verzorgt de cliënten op basis van het zorgleefplan. Samen met je collega’s zet je je in om ze een fijne dag te bieden. 

Wat verwachten we van jou?

Je volgt een opleiding in de zorg en je bent bij voorkeur, 3e jaars verzorgende-IG of verpleegkundige of 2e jaars HBO-V.  Je kunt laten zien dat je de basisstage en ADL-module hebt afgerond.

Indien je niet kunt voldoen aan bovengenoemde opleidingseisen, heeft het helaas geen zin om te solliciteren.

Je wilt naast je studie ervaring opdoen én daar ook nog voor betaald krijgen.

Je vindt het leuk om met oudere mensen te werken en hen een mooie dag te bieden.

Je bent komende zomer bij voorkeur minimaal 3 weken beschikbaar om te werken.

Voor ons is het van belang om te weten welke periode en welke dagen/dagdelen je exact beschikbaar bent. Vriendelijk verzoek dit duidelijk in je brief aan te geven.

Wat bieden wij jou?

Samen overleggen we jouw werkuren en kijken wat voor contract we je kunnen aanbieden, afhankelijk van jouw beschikbaarheid de komende zomer, maar wellicht ook daarna.

Een goed bruto maandsalaris conform CAO VVT, FWG 25/30/35, vast te stellen en afhankelijk van jouw studieniveau en ervaring.

Aangevuld met onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, eindejaarsvergoeding en reiskostenvergoeding.

De mogelijkheid om extra praktijkervaring op te doen. Je krijgt een 'maatje' voor je vragen vanaf het moment dat je bij ons start.

Je bouwt al een solide netwerk op om na je studie je droombaan te vinden en het staat ook nog eens heel goed op je CV!

Reageren?
Solliciteren kan uitsluitend via de button "solliciteren". Je kunt in je motivatiebrief aangeven naar welke zorg je voorkeur uitgaat.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure. De kosten hiervan krijg je na je indiensttreding van ons vergoed. 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Karin Bannink via 088-6564220 of k. [email protected]
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 10-03-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 108883
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

Ooit was deze woonzorglocatie aan de rand van Raalte een kloosterziekenhuis waar de zusters van liefde met passie voor hun patiënten zorgden. In het gebouw vindt u nog veel originele details, waaronder een prachtige kapel en kloostertuin, die aan de voorgeschiedenis van het pand herinneren. Dit maakt ZGR Angeli Custodes tot een unieke locatie waar sfeer, bezinning en professionele zorg samenkomen en waar bewoners en medewerkers met veel plezier wonen en werken. De locatie is in de afgelopen jaren volledig gerenoveerd, waardoor er een comfortabele en sfeervolle woonomgeving is ontstaan, waar zorg op maat kan worden geleverd aan ongeveer 50 cliënten met zowel psychogeriatrische als somatische zorgvragen. ZGR Angeli Custodes biedt tevens een warm thuis aan cliënten die vanwege een ziekenhuisopname of revalidatie tijdelijk extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Restaurant De Rik is de plek waar zowel cliënten, buurtbewoners en familie een gezonde maaltijd kunnen nuttigen en terecht kunnen voor een kopje koffie of anderen kunnen ontmoeten tijdens een gezellige activiteit. De locatie heeft daarnaast een eigen kapsalon en pedicure. Bij De Boerderij, direct naast Angeli Custodes, kunnen ouderen terecht voor dagbesteding. In de appartementen van De Scheper naast de locatie wordt via transmurale teams van ZGR thuiszorg geleverd.

Meer over ZGR