Vakantiekrachten/zorgmedewerkers
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE VAKANTIEKRACHTEN/ZORGMEDEWERKERS

(10 – 30 uur) Apeldoorn/Epe/Twello

Ben je op zoek naar werk in de zomerperiode en/of wil je kennismaken met het werk in de gehandicaptenzorg? We kunnen je hulp goed gebruiken, ook wanneer je (nog) niet over een zorgdiploma beschikt!

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden bestaan uit ondersteunende taken op de groep zoals het ontbijt verzorgen, ondersteunen bij de maaltijden, verzorgen van bestellingen, voorraadbeheer, koken of huishoudelijke taken. Uiteraard ben je er ook voor onze cliënten! Je gaat samen met een cliënt (rolstoel)fietsen, een stukje wandelen, een praatje maken en een luisterend oor bieden, een kopje koffiedrinken, iemands kamer opruimen, samen een boodschap doen, een spelletje spelen, enzovoorts.

We zoeken collega’s voor diverse woon- en dagbesteding locaties in Apeldoorn, Epe en Twello.

Functie eisen

Wat breng je mee

 • Affiniteit met onze doelgroep
 • Een dienstverlenend en flexibele instelling
 • Een aanpakkersmentaliteit

Wie is De Passerel
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Wat bieden wij jou

 • een bruto uurloon van minimaal € 12,39 (maximaal € 17,59) afhankelijk van relevante werkervaring;
 • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in de periode mei t/m september tussen de 3-15 weken. Dit hangt af van de locatie waar je gaat werken. Gedurende deze periode bouw je een 13e maand en vakantiegeld op. Uiteraard ook verlof;
 • werkzaamheden voor alle dagen in de week in hoofdzakelijk dagdiensten (je kunt een contract krijgen tussen de 10 – 30 uur krijgen. Jij kiest hoeveel uur je wilt werken;
 • een team met leuke collega’s die jou graag verwelkomen;
 • de kans om ervaring op te doen in de zorg. Wie weet bevalt het zo goed dat jij jouw loopbaan een vervolg geeft binnen de zorg, bij ons of elders!
 • een warme organisatie waarin iedereen makkelijk benaderbaar is en de lijnen kort zijn.

Samen bekijken we met welke taken en op welke locatie jij het best tot je recht komt en dus aan de slag kunt!

Bijzonderheden

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Rijanne Kuijper op 06-82529309.

Solliciteren?
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 023-06. Vermeld in het ‘Bericht’ veld voor hoeveel uur je zou willen werken, welke maanden en hoeveel weken (3-15 weken), welke plaats (Apeldoorn, Epe of Twello) je voorkeur heeft en in welke periode je eventueel met zomervakantie bent.

Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Type Vacature
Intern nummer 023-06
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Vakantiewerk algemeen
Publicatiedatum 01-02-2023
Reageer voor 02-04-2023
Ingangsdatum 01-02-2023
Nummer 117483
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel