Vakantiemedewerker
De Twentse Zorgcentra

Functieomschrijving

Dit jaar zijn er weer volop mogelijkheden om vakantiewerk te komen doen bij De Twentse Zorgcentra. Wil jij je zomer zinvol besteden; brede ervaring opdoen in de zorg en een bijdrage leveren aan het goede leven van onze cliënten? Dan ben je van harte welkom! 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als begeleider waarbij je flexibel wordt ingezet op een of meerdere groepen in de regio’s Almelo, Enschede of Losser. Je begeleidt de cliënt bij het vormgeven van de regie over zijn leven, verzorgende en verplegende activiteiten kunnen daar onderdeel van zijn. Je werkt aan de hand van de afspraken die met de cliënt gemaakt zijn, hierover word je vooraf duidelijk geïnformeerd. Het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen kan, mits je bevoegd en bekwaam bent, ook onderdeel van je takenpakket zijn.

Naast de directe cliëntenzorg ben je mogelijk ook betrokken bij werkzaamheden gericht op activiteiten, vrijetijdsbesteding of huishoudelijk gebied, afhankelijk van de groep(en) waar je aan de slag gaat. Op basis van jouw kennis, ervaring en voorkeuren voor specifieke doelgroepen kiezen we de groep of groepen die het beste bij jou passen!

Functie eisen

Wij vragen:

  • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal kwalificatieniveau 3.
  • Bereidheid om op meerdere locaties te werken en om eventueel slaapdiensten te draaien, mits je BHV geschoold bent.

 

Inschaling

 Wij bieden

  • De kans om brede ervaring op te doen, van ondersteuningsvragen op gebied van ADL tot gedragsbegeleiding.
  • Een zomercontract voor 2019 met kans op doorstroming in de flexpool of op een vaste groep.
  • Een salaris van min. € 1.800,- / max. € 2.675,- (FWG 35) voor de functie begeleider bij een fulltime dienstverband. Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.

 

Bijzonderheden

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Intern nummer 19.058
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Coördinatiepunt Flex, telefoonnummer 088-4304333.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-06-2019
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 46465
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 1900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2400 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. We werken vanuit onze zorgvisie: “Net als ieder ander mens heb ik het recht om te bepalen hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik wil graag dat mensen echt naar me luisteren en mij respecteren om wie ik ben. Ik zou zoveel mogelijk dingen willen doen waar ik blij van word.” Om dat te bereiken werken wij vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Altijd vanuit onze kernwaarden: dichtbij, eenvoud en deskundig. Deze kernwaarden vormen de spil van onze manier van werken. We blijven dichtbij de mensen die onze zorg nodig hebben, in alle eenvoud en met deskundigheid. Zonder dat we daarbij de regie overnemen. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams. STERK noemen we dat: Samen Toewerken Naar Eigen Regie en Kracht.

Meer over De Twentse Zorgcentra