Vakantiemedewerker huishouding-horeca-facilitair
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar leuk, afwisselend en zinvol vakantiewerk? Ook als je geen zorgopleiding volgt, kun je bij ons je handen uit de mouwen steken tijdens de zomerperiode 2019! Bijvoorbeeld in de huishouding, horeca of de facilitaire dienst. Kom werkervaring op doen op één van onze locaties en verdien je vakantiegeld bij elkaar!

Functie eisen

Wat vragen we van jou? Je bent enthousiast, staat ervoor open om te leren en bent minimaal 16 jaar. Specifiek voor de horeca verwachten we geen 9 tot 5 mentaliteit en enige affiniteit met de horeca.

Inschaling

Wat bieden we jou? We bieden jou een leuke plek om te werken. In de zorg kun je echt wat betekenen voor een ander. Je ontvangt mooi salaris en komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het vakantiewerk is!

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl.

Interesse? Reageer snel op door op onderstaande sollicitatie button te klikken en boek alvast je vakantiewerk in 2019! In je motivatie kun je zelf je voorkeur voor een of meer locaties aangeven. We zullen je gegevens doorsturen naar onze regiomanager(s), zij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen voor in het inplannen van een kennismakingsgesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Heb je vragen? Bel dan met de afdeling HR T 0544 - 47 41 00.

Type Vacature
Intern nummer 211
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie SZMK, Regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 22-01-2019
Reageer voor 01-05-2019
Ingangsdatum 22-01-2019
Nummer 43133

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)