Vakantiemedewerker Keuken gezocht!
Elver

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan in de keuken en afwaskeuken tussen 11 juli en 21 augustus 2022? Lees dan meteen verder!

Waarom hier werken?
Met een enthousiast en gezellig team werken we dagelijks aan de bereiding van een heerlijke warme maaltijd voor onze cliënten en bezoekers van het restaurant.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan onder andere uit: helpen bij het kookproces, portioneren van de bereide maaltijden, afwegen van producten, schoonmaken en machinaal afwassen.

Wat vragen wij van jou?
  • Jij bent tussen 11 juli en 21 augustus 2022 minimaal 3 aaneengesloten weken beschikbaar voor ons. In de periode van 1 t/m 14 augustus ben je in ieder geval beschikbaar.
  • Wij vragen van jou dat jij van aanpakken houdt.
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken en weekenden werken is voor jou geen probleem.
  • Je bent minimaal 16 jaar.

Wat bieden wij jou?
  • Een leuke en uitdagende zomerbaan bij Elver waarbij jij veel ervaring op gaat doen!
  • Je krijgt een contract voor minimaal 20 uur per week voor 4 tot 6 weken. Tijdens jouw gesprek stemmen we samen jouw uren, periode en salaris af.
  • Na jouw vakantie krijg jij eventueel de kans om bij Elver te blijven werken voor weekenddiensten.
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan snel! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je eerst nog antwoord op jouw vragen? Bel of stuur een Whatsapp naar 06-23988967 (of mail via [email protected]). Wij zien jouw bericht graag tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Support voeding [email protected]
0314696516

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Keukenassistent
Publicatiedatum 13-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Nummer 110899

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver