VAKANTIEMEDEWERKER
SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Wat ga je doen?

Ben jij als student in de zorgsector op zoek naar een vakantiebaan? Dan zijn wij van afdeling 2B op zoek naar jou!
Tijdens de zomerperiode van week 30 t/m week 35 (26 juli t/m 5 september) zijn wij op zoek naar een vakantiemedewerker. Een unieke kans om ervaring op te doen op onze woonvorm Fonteinkruid!

Woonlocatie Fonteinkruid is gelegen in de Zwolse wijk Stadshagen. Binnen het Fonteinkruid woont een gevarieerde doelgroep. Het Fonteinkruid kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid wat resulteert in ‘korte lijnen’ en een prettige werksfeer.
Op afdeling 2B wonen zes cliënten in de leeftijd van 25 tot 80 jaar met een ernstige meervoudige beperking. Onze cliënten zijn afhankelijk van jou in de algehele dagelijkse verzorging en vragen daarnaast nabijheid van jou en je collega's. Het merendeel van de cliënten gaat overdag naar de interne dagbesteding.

Als vakantiemedewerker geef je uitvoering aan de dagelijkse zorg en begeleiding voor cliënten op jouw afdeling. Je werkt hierbij in een team dat bestaat uit twee begeleiders niveau 4 en begeleiders niveau 3.
Je hebt een signalerende en uitvoerende functie, waarbij je handelen en verantwoordelijkheden worden afgestemd met je directe collega's. Je rapporteert in het ECD.

Wie ben jij?

Je bent bezig met een opleiding in de zorg of je ben in het bezit van een diploma MMZ 3/4 of verzorgende IG. De doelgroep met matige tot ernstig meervoudig gehandicapte bewoners spreekt jou aan of ken je al.
Je bent creatief in je denken en doen en nieuwgierig naar nieuwe uitdagingen. Je voelt je betrokken bij je medemens.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en conform het minimumloon verhoogd met eindejaarsuitkering en vakantiegeld van elke 8,33% en compensatie verlofrecht van 8,30%.

Solliciteren

Wil je meer informatie over de functie, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Marcella Gommans, zij is werkzaam als CIOP op afdeling 2b. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 038 845 7230 of via email mgommans@sein.nl. Ook kun je contact opnemen met Stefanie Kleine, zij is werkzaam als Manager Wonen. Haar kun je bereiken op telefoonnummer 038 845 7214 of via email skleine@sein.nl.

Je motivatiebrief en curriculum vitae zien we graag vóór 28 juni a.s. tegemoet via de sollicitatieknop op de website van SEIN.
Vermeld hierbij je beschikbaarheid (minimaal 5 van de 6 weken) in de periode van week 30 t/m week 35.

Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 5 en 6 juli 2021.
Wanneer de geschikte kandidaat zich eerder voordoet nemen we telefonisch contact op. 

Type Vacature
Intern nummer 21.23
Organisatie SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)
Locatie SEIN, locatie Fonteinkruid in Zwolle
Postcode 8043NH
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marcella Gommans, coördinator IOP via 038 845 7230 of mgommans@sein.nl
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-06-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-06-2021
Nummer 68758

SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) vervult een belangrijke functie in de gespecialiseerde epilepsiezorg. Voor het Noordoosten van Nederland is er een kliniek gevestigd in Zwolle en zijn er poliklinieken in de hele regio. Wij bieden observatie, diagnostiek en behandeling in een multidisciplinair verband aan patiënten met veelzijdige en complexe problematiek (medisch en psychopathologisch). Ook onderdeel van SEIN is het Slaap-Waakcentrum SEIN, locatie Zwolle met als missie het optimaal uitvoeren van zowel medische als psychologische diagnostiek en behandeling van complexe vormen van stoornissen in slapen en waken. Daarnaast maken medisch wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van contractresearch deel uit van de werkzaamheden van het centrum. In de Zwolse wijk Stadshagen wonen zo'n 40 cliënten in de woonvoorziening Fonteinkruid. Deze cliënten hebben epilepsie en een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij bieden daarbij zorg die zo gewoon als mogelijk, zo bijzonder als noodzakelijk is.

Meer over SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)