(Vakantie)medewerkers
De Gouden Leeuw Groep

Functieomschrijving

Joehoe! Laat de Gouden Leeuw deze zomer niet in z’n hempie staan!

Voor de vakantieperiode mei t/m september zijn wij op zoek naar (vakantie)medewerkers die extra ondersteuning kunnen bieden in:

  • Thuiszorg (regio Doetinchem, Oude-IJsselstreek en de Liemers)
  • Of op de locaties: Laag-Keppel, Zelhem of Zutphen

De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de cliënt. Alle medewerkers binnen onze organisatie streven er naar om professionele zorg te leveren en zetten zich, op welke manier dan ook, maximaal in voor de cliënt. De persoonlijke zorgvraag kan gaan van thuiszorg in de eigen woonomgeving, dagbesteding, tijdelijk verblijf in een zorghotel tot aan wonen met zorg in één van onze woonzorgvoorzieningen / zorghotels. Onze locaties bieden een unieke werkomgeving, voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om goede zorg te leveren.

Betrokkenheid, inzet en collegialiteit zijn sleutelwoorden die bepalend zijn voor de sfeer in onze organisatie. Saamhorigheid is binnen De Gouden Leeuw Groep dan ook sterk aanwezig, zowel tussen de medewerkers onderling als tussen onze medewerkers en onze cliënten en bewoners. Dit maakt dan ook dat eenieder zich snel ‘thuis’ voelt binnen onze organisatie.

 

Welke werkzaamheden ga je uitvoeren?

Als vakantiemedewerker verricht je, op één van onze locaties of in de thuiszorg, werkzaamheden die te maken hebben met ADL (activiteiten van het dagelijkse leven).

Je kunt hierbij denken aan het helpen van cliënten met onder andere het wassen, aankleden, eten en drinken. Afhankelijk van de opleiding die je volgt mag je zorghandelingen uitvoeren die je al tijdens praktijklessen en/of stages uitgevoerd hebt, als deze met een voldoende zijn beoordeeld.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt affiniteit met de zorgsector;
  • Je bent gediplomeerd op niveau 3 of 4 van een zorgopleiding of je volgt één van de volgende opleidingen: MMZ3/4, Verzorgende IG, Verpleegkunde (MBO/HBO) of Geneeskunde;
  • Je bent ook inzetbaar in avonden en/of weekenden;
  • Je beschikt over goede communicatievaardigheden;
  • Je bent enthousiast en draagt bij aan een prettige werksfeer.

Inschaling

Wat bieden wij?

Vakantiekrachten starten met een tijdelijk oproepcontract (0-uren). Je hebt daardoor de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je kunt komen werken. Mocht je na de vakantieperiode nog steeds enthousiast zijn, laat het je manager weten. We kijken dan samen naar contractmogelijkheden.  Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Bijzonderheden

Ben jij na het lezen van deze vacature nog steeds enthousiast?

Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur je CV en motivatiebrief naar personeelszaken@degoudenleeuwgroep.nl 

Wij nemen dan contact met je op. Heb je zelf nog vragen? Dan kun je contact opnemen met afdeling P&O via 0314-628200.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Organisatie De Gouden Leeuw Groep
Locatie De Gouden Leeuw Groep Thuiszorg
Postcode 7064AA
Stad Silvolde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Vakantiewerk algemeen
Publicatiedatum 23-02-2021
Reageer voor 01-07-2021
Ingangsdatum 01-05-2021
Nummer 57905
Doorsturen Bekijk PDF

De Gouden Leeuw Groep

Thuiszorg Rijn & IJssel is een onderdeel van De Gouden Leeuw Groep en onderscheidt zich door haar korte lijnen. Er wordt gewerkt vanuit 4 wijkteams: Doetinchem, Liemers/Montferland, Bronckhorst en Oude-IJsselstreek. De teams bestaan uit zorgmedewerkers vanaf niveau 2 t/m niveau 5.

Meer over De Gouden Leeuw Groep