Vakantiemedewerkers huishoudelijke verzorging
Carinova

Functieomschrijving

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Voor ons zorggebied Huishoudelijke Hulp zijn wij voor de Gemeenten Dalfsen, Deventer, Olst/Wijhe, Ommen/Hardenberg, Raalte, Rijssen/Holten en Zwolle op zoek naar enthousiaste kandidaten die onze cliënten tijdens de zomerperiode van huishoudelijke verzorging willen voorzien.

Als thuishulp kom je bij (veelal oudere) cliënten thuis. Je bent verantwoordelijk voor een schoon en leefbaar huis van de cliënt De meest voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, het reinigen van het toilet, keuken en de badkamer eventueel wasverzorging en bedverschoning.

Functie eisen

  • Dienstverlenend, flexibel, representatief
  • Communicatievaardig, empathisch vermogen, luisterend oor
  • Minimale leeftijd 17 jaar

Inschaling

  • Je ontvangt een beter salaris als de gemiddelde vakantiebaan
  • Zelfstandige functie
  • Flexibiliteit in het aantal uren die je wilt werken

Bijzonderheden

Vraag een sollicitatieformulier aan via matchpunt@carinova.nl. Ga je als vakantiemedewerker huishoudelijke verzorging aan de slag, dan ontvang je als welkomstcadeau een VVV bon.

 

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 15-05-2019
Ingangsdatum 15-05-2019
Reageer voor 16-08-2019
Nummer 45877
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova