Vakantiemedewerkers zomer 2019
Azora

Functieomschrijving

Jouw dienst begin je op één van onze locaties, samen met je collega’s en met een kop koffie (of thee) of gezellig bij een cliënt thuis. We zoeken voor de zomer van 2019 namelijk vakantiemedewerkers voor verschillende locaties (zorgcentra en thuiszorg) en type afdelingen, zowel voor de zorg als voor de facilitaire diensten. Als vakantiemedewerker krijg je fijne collega’s, goede begeleiding, mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en ontmoet je de leukste cliënten van de Achterhoek. En dat allemaal bij de Beste Werkgever van Gelderland. 

Functie eisen

'Zorgen voor' is vooral mensenwerk. Daar hebben we jou voor nodig. En als we het over 'jou' hebben, dan doelen we erop dat je samen met ons de beste zorg wilt bieden. Dus dat je hart hebt voor het vak en stevig in je schoenen staat. En dat je begrijpt dat zorg zich niet beperkt tot kantoortijden, maar 24/7 doorgaat. Daarnaast ben jij 17 jaar of ouder, wil je in de zorg ondersteunen (ervaring of een opleiding in de zorg is een pre maar geen must, afhankelijk van je kennis en kunde word je ingezet op een passen plek) en ben je gedurende een periode beschikbaar in de maanden juli t/m september.

Inschaling

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2017-2018. Als vakantiemedewerker kun jij bij Azora rekenen op:
• Een contract, voor het aantal uren dat jij graag wil werken.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Een leuke en leerzame vakantiebaan bij jou in de buurt. Onze locaties liggen verspreid in de Achterhoek, dus er is vast wel een locatie bij jou in de buurt.

Geef bij je sollicitatie aan bij welke locatie(s) je graag wilt werken én vermeld bij je motivatie in welke periode je beschikbaar bent!

Type Vacature
Intern nummer 20180625
Organisatie Azora
Locatie Azora, diverse locaties
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk algemeen
Vakantiewerk Facilitair
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk keukenassistent
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 07-01-2019
Reageer voor 01-04-2019
Nummer 42829

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora