Vakantiewerk, Hof van Twente (vanaf niveau 2)
Carintreggeland

Functieomschrijving

Voor de gemeente Hof van Twente (Delden, Bentelo, Hengevelde, Goor, Markelo en Diepenheim) zijn wij op zoek naar een enthousiaste zorgtalenten. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Talenten die van zorgen hun vak willen maken omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De cliënt houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze cliënten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.

Spreekt onze manier van zorgen en verzorgen je aan? Ben je uit het juiste, bijzondere hout gesneden om dit echte werk aan te kunnen? Dan zoeken we jou!

Jij bent

Heb jij wel eens gedacht aan een leerzame vakantiebaan in de zorg? Praktijkervaring opdoen tijdens je vakantie en een mooi salaris. Solliciteer dan nu!

►Wie we zoeken?

We zoeken zorgtalenten die minimaal een opleiding niveau 2 volgen en de uitdaging aan willen gaan om deel uit te maken van één van onze ervaren zorgteams.

Wij bieden

►Wat we je bieden?

  • De kans om werkervaring op te doen in je toekomstige werkveld
  • Werkzaamheden die aansluiten bij de bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
  • Goede begeleiding voor je professionele & persoonlijke ontwikkeling
  • Marktconform salaris (inschaling conform cao VVT)

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-039
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 06-02-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 51204

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland