Vakantiewerk GGZ
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar studenten die een opleiding Social Work (HBO en MBO), SPH, MWD of MZ4 volgen en minimaal in het tweede studie jaar zitten. 

We hebben verschillende locaties in Apeldoorn, maar ook in de buitengebieden, zoals Brummen, Doetinchem, Eerbeek, Twello en Vaassen.  

Binnen de diverse locaties bieden wij begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen met algemene psychiatrische ziektebeelden. We bespreken samen waar jij het beste ingezet kan worden. Op elke locatie werk je samen met gediplomeerde collega’s. 

Je ondersteunt de cliënten op allerlei levensgebieden en zorgvragen vanuit hun begeleidingsplan. Het kan ook voorkomen dat deze ondersteuning bestaat uit het bieden van ondersteuning bij lichamelijke verzorging.  

Over Riwis

Riwis is een herstel ondersteunende organisatie. Dat betekent dat wij cliënten ondersteunen bij hun persoonlijke unieke herstelproces, gericht op het vinden van een nieuwe betekenis en zin in het leven. Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daarvoor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Een zinvolle dagbesteding hoort daarbij. We hanteren hiervoor de IRB methodiek. Dit doen we binnen een veilig leerleefklimaat, zo dicht mogelijk in de eigen leefomgeving van de cliënt. We weten dat participatie en zingeving bijdraagt aan het welzijn en herstel van cliënten.

Ben jij bezig met een zorgstudie en wil jij deze zomer graag bijverdienen binnen de GGZ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

Van jou vragen wij dat jij

  • bezig bent met een zorg gerelateerde studie, bijvoorbeeld social work of MZ; 
  • voor minimaal 3 weken inzetbaar bent; 
  • affiniteit met de doelgroep GGZ-cliënten bent. 

Inschaling

Van ons kun jij verwachten:

  • Je krijgt een korte inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij zorg leveren en wat jouw werkzaamheden zullen zijn. Hierna kun je aan de slag om bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van onze cliënten. Het is een mooie baan in de zorg met verantwoordelijkheden, waarin je zelf ook veel kunt leren! 
  • Wij bieden jou een contract voor de zomerperiode, het aantal uren bepalen we in overleg.
  • Het salaris is conform de cao GGZ, functieschaal 25. Dat zegt je wellicht (nog) niet zoveel, maar vrij vertaald komt dit neer op een minimaal uurloon van € 13,20 bruto per uur
  • De exacte hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding, ervaring en de handelingen die jij mag uitvoeren;
  • Blijf je langer dan 3 weken bij ons werken, dan krijg jij een bonus van € 50,- uitgekeerd! 

De werktijden zijn flexibel in te delen. Via het online systeem ONS kun jij jouw beschikbaarheid aangeven en je inschrijven voor diensten. Een ideale vakantiebaan dus! 

Bijzonderheden

Verder is het goed om te weten dat

  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 18 april 2023 via de button 'Solliciteren' op onze eigen website, werkenbij.riwis.nl.

Wil je alvast meer weten over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met André Stoop (Teamleider), telefoonnummer 06 - 247 35 311 of met Jellina Bosch-Gaastra (Teamleider), telefoonnummer 06 - 549 13 257

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Publicatiedatum 06-03-2023
Reageer voor 18-04-2023
Ingangsdatum 15-06-2023
Nummer 118331
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn