Vakantiewerk: Huishoudelijk Medewerker Thuiszorg
De Posten

Functieomschrijving

Ben jij de gemotiveerde en leergierige collega die wij zoeken? Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan en wil je leuke ervaringen op doen? Wil je daarnaast een bijdrage leveren in de zorg? De Posten Thuiszorg is op zoek naar collega’s voor in de zomerperiode van week 25 tot en met week 39.

 

Als huishoudelijk medewerker thuiszorg kun je er aan bijdragen dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen of dat ze na een behandeling sneller in hun eigen omgeving kunnen herstellen. Je biedt, naar de wens van de cliënt en de gestelde indicatie door de gemeente, op professionele wijze huishoudelijke ondersteuning aan. Hierbij ga je zelfstandig naar de cliënten (Enschede / Glanerbrug).

 

Wat kom je doen als vakantiewerker? Als huishoudelijk medewerker thuiszorg bied je, in overleg met de cliënt, huishoudelijke ondersteuning aan de cliënt. Hierbij kun je denken aan algemene huishoudelijke taken die zorgen voor een schoon en leefbaar huis. Verder bied je een luisterend oor en heb je een signalerende functie. Tevens ben je bereid om als huishoudelijk medewerker in het hospice te worden ingezet.

 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Dit ben jij:

  • Je bent dienstverlenend en hebt aandacht en empathie voor ouder wordende mensen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en de Nederlandse taal is in zowel woord als geschrift goed;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, auto of scooter);
  • Je bent bereid om een opleiding of cursus te volgen;
  • Je bent minimaal 19 jaar.

Inschaling

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor de zomerperiode van week 25 t/m week 39;
  • Een ingangsdatum zo spoedig mogelijk (of in de vakantie periodes);
  • Het bijbehorende salaris conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Jouw sollicitatie

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Graag ontvangen we jouw motivatie en CV per mail via vakantiewerk@deposten.nl.

Voor meer informatie over de functie neem dan contact op met Miranda Benneker, telefoon: 053-4753753.

Type Vacature
Intern nummer 2019-002
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Miranda Benneker
Functie(s) Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 21-03-2019
Ingangsdatum 21 maart 2019
Reageer voor 30-06-2019
Nummer 44580
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten