Vakantiewerk huishoudelijke hulp - ouderenzorg Zwolle
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hopen natuurlijk dat jij deze zomer kan genieten van een heerlijke vakantie. Zeker na de afgelopen twee jaar. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je voor die vakantie moet sparen of juist daarna graag weer wat verdient. Wij hebben dan de ideale baan voor jou! Kom vakantiewerk doen bij de huishoudelijke dienst van Driezorg!

Vakantiewerk bij de huishoudelijke dienst
Je komt te werken bij het team van de huishoudelijke dienst. Je zorgt er voor dat de woningen van onze cliënten weer fris zijn, zodat ze zich in een frisse en schone omgeving bevinden. Een betekenisvolle baan waar je dus echt kan bijdragen aan de kwaliteit van leven van de cliënten. En het leuke is dat je dit heel makkelijk samen kan doen met vrienden en/of medescholieren.

Herken jij je in het volgende?
Jij zoekt deze zomer werk, zodat je lekker wat kan bijverdienen voor je welverdiende vakantie. Of om juist wat te verdienen, omdat je niet op vakantie gaat. Je bent beschikbaar tussen week 28 en week 34. Als je tussendoor een week vakantie hebt, is dat uiteraard geen enkel probleem. Na je vakantie kan je dan weer lekker aan het werk. Je bent in de beschikbare weken flexibel inzetbaar en zelfstandig werken is geen probleem. Daarnaast heb je graag contact met ouderen.

Wij bieden jou
Je ontvangt van ons een salaris dat past bij jouw leeftijd.

  • een 0-urencontract
  • een contract voor de periode dat je beschikbaar bent.
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s
  • een flexibele baan wat je om jouw vakantie heen kan plannen

Word jij hier blij van? 
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens heel snel contact met je op. Heb je vragen die je eerst wilt stellen? Laat het dan weten aan Ineke Brinkhof, interim recruiter, via 06-50172843 of via [email protected] Stuur ook gerust een Whatsapp als je een vraag hebt.

Deze vacature staat open zolang wij nog op zoek zijn naar geschikte kandidaten. Zodra wij voldoende kandidaten hebben, sluiten wij de vacature.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Brinkhof - 06-50172843 of [email protected]
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Overig
Publicatiedatum 02-05-2022
Reageer voor 31-05-2022
Ingangsdatum 01-05-2022
Nummer 110517
Doorsturen Bekijk PDF