Vakantiewerk in de zorg - ouderenzorg Zwolle
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hopen natuurlijk dat jij deze zomer kan genieten van een heerlijke vakantie. Zeker na de afgelopen twee jaar. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je voor die vakantie moet sparen of juist daarna graag weer wat verdient. Wij hebben dan de ideale baan voor jou! Kom werken als vakantiemedewerker bij Driezorg!

Werken als vakantiemedewerker 
Je doet bij ons werkervaring op die passend is bij jouw opleiding in de zorg. Hierdoor kan je meer praktijkervaring opdoen naast de reguliere stages. Dit geeft jou extra bagage voor de toekomst en hierdoor kan je goed ontdekken welke vorm van zorg jij het leukste vindt en of Driezorg goed bij jou past als werkgever. Je hebt een vakantiebaan waar je er écht toe doet. Zowel voor de bewoners als voor jezelf.

Herken jij je in het volgende?
Jij zoekt deze zomer werk, zodat je lekker wat kan bijverdienen voor je welverdiende vakantie. Of juist wat te verdienen, omdat je niet op vakantie gaat. Je bent bezig met je opleiding in de zorg en minimaal 16 jaar. Qua opleiding kun je denken aan de helpende, verzorgende IG of verpleegkundige opleiding. Je bent flexibel inzetbaar op een van onze locaties. Je mag hierin uiteraard aangeven voor welke locatie je een voorkeur hebt. 

Wij bieden jou
Jouw salaris wordt bepaalt op basis van jouw leeftijd en hoe ver je met je opleiding bent. 

  • een 0-urencontract
  • een contract voor de periode dat je beschikbaar bent.
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s
  • een flexibele baan wat je om jouw vakantie heen kan plannen

Word jij hier blij van? 
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We horen graag in welke periode je beschikbaar bent. We nemen vervolgens heel snel contact met je op. Heb je vragen die je eerst wilt stellen? Laat het dan weten aan Ineke Brinkhof, interim recruiter, via 06-50172843 of via [email protected] Stuur ook gerust een Whatsapp als je een vraag hebt. 

Deze vacature staat open zolang er geen geschikte kandidaat is gevonden. Zodra de geschikte kandidaat er is, sluiten wij de vacature. 

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Informatie verkrijgen bij Ineke Brinkhof - 06-50172843 of [email protected]
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 02-05-2022
Reageer voor 31-05-2022
Ingangsdatum 01-05-2022
Nummer 110518
Doorsturen Bekijk PDF