Vakantiewerk in de zorg (bezig met zorgopleiding)
Careaz

Functieomschrijving

Volg jij een zorgopleiding en wil je aankomende zomer al kennismaken met jouw toekomstige vak?

Als vakantiekracht in de zorg ondersteun je een zorgteam bij het verlenen van zorg en welzijn. Denk hierbij aan het assisteren bij een douchebeurt, helpen bij het eten en drinken of toiletgang, een ontbijtje klaar maken, samen een rondje wandelen of gezellig even een spelletje doen. 
In ruil voor jouw waardevolle ondersteuning en aanwezigheid, bieden wij jou goede begeleiding, leuke collega's, een prettige werksfeer en natuurlijk een goed salaris!

Hebben we nog steeds je aandacht? Maak dan snel jouw interesse bij ons kenbaar zodat we kunnen onderzoeken of we wat voor elkaar kunnen betekenen aankomende zomer!

Functie eisen

Je volgt op dit moment een zorgopleiding (helpende, verzorgende IG, verpleegkundige, MMZ of HBO-V). Je bent al welkom in het eerste jaar van jouw opleiding. Gedurende jouw opleiding mag je steeds meer handelingen zelfstandig uitvoeren. Jouw bijbaan groeit mee met jouw eigen ontwikkeling.  

Inschaling

• Een vakantiecontract waarbij we in overleg de contracturen per week bepalen.
• Een bruto uurloon van minimaal 12,13. 
• Een reiskostenvergoeding (indien van toepassing).
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• En wil je na de zomer graag blijven werken op tijden dat het jou past? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je!

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met afdeling HR via 088-110 6000. 

Lijkt je dit de perfecte vakantiebaan?
Dit kan online, via onderstaande button ‘Direct solliciteren’. 

Om jouw sollicitatie zo goed mogelijk te beoordelen op mogelijkheden, vragen wij je in jouw motivatiebrief te vermelden voor welke locatie(s) je beschikbaar bent en in welke weken. Mocht je een specifieke voorkeur hebben voor een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld PG (dementie) of somatiek, vermeld dit dan ook in je motivatiebrief.

Type Vacature
Intern nummer 21-0141
Organisatie Careaz
Locatie Careaz
Postcode 7132EJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 01-06-2022
Ingangsdatum 03-05-2022
Nummer 110595

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz