Vakantiewerk in de Zorg
De Posten

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een zinvolle vakantiebaan en wil je leuke ervaringen op doen? Volg je op dit moment een opleiding in de zorg of ga je deze in september volgen? Of ben jij gewoon op zoek naar een leuke, zinvolle en uitdagende vakantiebaan? Meld je dan snel aan en maak ook nog eens kans op festivalkaarten! Wil je daarnaast een bijdrage leveren in de zorg? Lees dan onderstaande info en solliciteer direct!

 

In de periode dat veel van onze medewerkers er even tussenuit gaan, zijn wij voor de Posten op zoek naar enthousiaste collega’s voor de ondersteuning van onder andere onze Zorgteams, team Catering en team Logistiek. Dus stop met zoeken naar een leuke vakantiebaan en kom werken bij een van de leukste zorgorganisaties van de regio!

 

Wat kom je doen als vakantiewerker?

In de zomer kunnen wij jouw inzet goed gebruiken en bied je ondersteuning bij bijvoorbeeld kleine activiteiten, het uitvoeren van huishoudelijk taken, verzorgen van (brood)maaltijd, logistiek, etc. Je draagt je steentje bij en zet je in voor onze klanten. Simpel gezegd ben je gewoon ‘’GOED BEZIG’’.

 

Ben jij (aankomend) leerling Verzorgende IG of (aankomend) Leerling Verpleegkundige niveau 4?

Dan kun je aan de slag in één van onze Woonzorg- of Thuiszorgteams en word je ingezet op een functie die past bij jouw opleidingsniveau. Hier ondersteun je de zorgprofessionals bij hun werkzaamheden en maak je uitgebreid kennis met de ouderenzorg en het werkveld. Kortom, een leuke en goede manier om onze klanten te ondersteunen en een leuke vakantiebaan die aansluit bij je studie!

Functie eisen

Dit ben jij:

 • Jij bent nieuwsgierig en ondernemend;
 • Je bent beschikbaar ook voor onregelmatige diensten (werktijden zijn tussen 07:00 uur en 23:00 uur);
 • Je hebt gevoel voor hygiene en bent orderlijk;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je bent tenminste 3 weken flexibel beschikbaar in de zomer periode. Bij voorkeur zetten we je minimaal 3 aaneengesloten weken in;
 • Je bent minimaal 16 jaar.

Inschaling

Wij bieden:

 • Een uitdagende en leuke job tijdens de vakantie- en/of zomerperiode, die aansluit bij jouw interesse en kwaliteiten;
 • Uren in overleg;
 • De mogelijkheden om na de zomer periode als weekendkracht of flexmedewerker ingezet te worden;
 • Je salaris is gebasseerd op je ervaring en opleiding;
 • Ook maak je kans op festivalkaarten voor deze zomer!

Bijzonderheden

Wij snappen dat je nu meteen wilt solliciteren. Dat kan!

Laat ons dan snel weten waarom jij zin hebt in die vakantiejob bij de Posten en wanneer jij beschikbaar bent.

Stuur je mail met CV naar: vakantiewerk@deposten.nl

Type Vacature
Intern nummer 2019-001
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij vakantiewerk@deposten.nl
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 07-03-2019
Ingangsdatum 7 maart 2019
Reageer voor 30-06-2019
Nummer 44228
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten