vakantiewerk
InteraktContour

Informatie

Ben jij bezig met een zorggerelateerde opleiding op niveau 3, 4 of 5? Heb jij ervaring in het verlenen van ADL-zorg? En ben je beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus? Dan is vakantiewerk op onze woonlocaties Kalkuur en Espalier in Nunspeet misschien iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Met gespecialiseerde zorg en ondersteuning richten wij ons op wat nog mogelijk is. De eenheid Zorg en Wonen biedt 24-uurszorg en begeleiding op onze woonlocaties verspreid over Midden- en Oost-Nederland.

Jouw werkplek

Als vakantiekracht werk je op twee van onze woonlocaties in Nunspeet. Op woonlocatie Espalier wonen 7 cliënten en op woonlocatie Kalkuur wonen 18 cliënten. Binnen de teams is de sfeer tussen de collega's goed. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. Je werkt in een omgeving waar ruimte is voor zelfontplooiing. Je wordt gestimuleerd om mee te denken en geprikkeld om jezelf te ontwikkelen.

Jouw rol

Als vakantiekracht begeleid en help je bewoners bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dit betekent de ene keer helpen met wassen en aankleden, en de andere keer stofzuigen. Je speelt een spelletje met een bewoner of maakt buiten een wandeling.

Wat wij bieden
  • een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
  • een passend salaris, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring
Wat wij vragen

  • je bent minimaal 17 jaar en bezig met een zorggerelateerde opleiding op niveau 3, 4, of 5
  • je hebt ervaring in het uitvoeren van algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL)
  • je bent beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus 2020
  • je bent meelevend, geduldig en staat stevig in je schoenen
  • je hebt affiniteit met onze doelgroep en bij voorkeur kennis van hersenletsel
  • je bent ook inzetbaar bij het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden
  • Verklaring Omtrent Gedrag
Kom jij bij ons vakantiewerk doen?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met woensdag 8 juli a.s. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Hanneke Maljaars, teamleider, op 06- 83989993.

Meer informatie over woonlocatie Espalier bekijk je hier
Meer informatie over woonlocatie Kalkuur bekijk je hierWe voeren onze sollicitatiegesprekken face-to-face op de locatie. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Kalkuur in Nunspeet
Postcode 8071 BD
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk algemeen
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 6
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Vakantiewerk Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 18-06-2020
Reageer voor 08-07-2020
Nummer 53439

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour