Vakantiewerk Kindervakantiefestijn
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar leuk, afwisselend en zinvol vakantiewerk?

In de periode van 20 juli tot en met 1 september 2019 zijn wij opzoek naar begeleiders voor het kindervakantiefestijn dat plaats vindt op locaties in Lichtenvoorde en Lochem. Het kindervakantiefestijn is een festijn voor kinderen met een leeftijd van 4 tot en met 12 jaar waarvan minimaal één van de ouders binnen Marga Klompé werkzaam is.

De werktijden variëren van maandag t/m vrijdag tussen 6:30 – 18:30 uur. Elke dag van het festijn bestaat uit een ochtend- en middagprogramma die door de begeleiders bedacht zijn. Het is de bedoeling dat de begeleiders er samen met de kinderen een groot feest van maken! Word jij één van deze begeleiders? Lees dan snel verder!

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

Je bent enthousiast, vindt het leuk om met kinderen te werken, bent flexibel inzetbaar en bent minimaal 18 jaar. We verwachten dat je al enige ervaring met kinderen hebt en/of je een gerelateerde studie volgt zoals SPW, pedagogiek, PABO of een sportopleiding. Voor de continuïteit van het rooster en de herkenbaarheid voor de kinderen, vragen wij of je minimaal 4-6 weken beschikbaar bent voor het festijn.

Inschaling

Wat bieden we jou?

Je ontvangt een mooi salaris en komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het vakantiewerk is!

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie: www.margaklompé.nl

Heb je vragen?
Neem dan even contact op met HR adviseur Susanne de Bruijn, zij is te bereiken per mail via s.debruijn@szmk.nl

Interesse?
Reageer dan voor 22 juni 2019 via onderstaande sollicitatiebutton. We zien graag je sollicitatie tegemoet.

 

Type Vacature
Intern nummer 290
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 24-05-2019
Reageer voor 22-06-2019
Ingangsdatum 20-07-2019
Nummer 46103

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)