Vakantiewerk
Carinova

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar VAKANTIEWERK?

Bij Carinova hebben wij verschillende soorten vakantiewerk. Dus er is altijd iets dat bij jou past!

Functie eisen

Vliegende Keep

Je kunt bij ons werken op de woongroepen.  Je ondersteunt het zorgteam als vliegende keep en werkt op verschillende afdelingen.  Dat betekent dat je helpt bij het eten koken en licht huishoudelijk werk. Licht huishoudelijk werk is bijvoorbeeld prullenbakken legen, was in de wasmachine doen,  assisteren bij het eten klaar maken  en vaatwasser uitruimen. Dit is speciaal voor scholieren van 16 tot en met 18 jaar.

 

Huishoudelijke Hulp

Als huishoudelijke hulp kun je werken bij onze cliënten thuis.  Je ondersteunt de cliënten in hun huishoudelijk werk. Je maakt bijvoorbeeld de badkamer schoon, je gaat stofzuigen en dweilen. De cliënten zijn blij met je komst!

 

Flexpool

Heb je een zorgdiploma? Dan kun je bij ons in de vakantietijd aan de slag op onze flexpool. Je mag zelf uitkiezen waar en wanneer je werkt.

Inschaling

Doe je een opleiding in de zorg? Kijk dan snel of je bij ons aan de slag kunt als Talent Nurse.

Bijzonderheden

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Carinova Matchpunt: 0570-518379 / matchpunt@carinova.nl.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 18-04-2019
Ingangsdatum 19-04-2019
Reageer voor 01-08-2019
Nummer 45268
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova