Vakantiewerk Thuiszorg ondersteuning thuis
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar leuk, afwisselend en zinvol vakantiewerk en in het bezit van een brommer of scooter?


Wij zijn voor de zomerperiode 2020 voor ons werkgebied van Aalten, Winterswijk, Oost Gelre, Berkelland en Lochem op zoek naar enthousiaste ondersteuning in de huishoudelijke zorg bij onze cliënten thuis. Geef onze ouderen de zorg en aandacht die zij verdienen!

JIJ bent in het bezit van een brommer of auto want in deze dynamische baan is reizen een onderdeel van je werk. Je gaat namelijk van huis naar huis om onze cliënten thuis te ondersteunen bij het schoonmaken, wasjes te draaien en het belangrijkste: een luisterend oor te bieden.

In de periode dat je bij ons als vakantiekracht werkt ga je van maandag t/m vrijdag in de ochtenden en middagen naar onze cliënten toe.

Functie eisen

WIJ
Bieden jou een mooie gelegenheid om in deze vakantieperiode je mouwen op te stropen. In onze zorgomgeving kun je ook nog eens ècht wat betekenen voor een ander. Je ontvangt een mooi salaris, hebt mogelijk uitzicht op een bijbaan en komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons in team Aalten, Winterswijk, Oost Gelre, Berkelland of Lochem? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Bijzonderheden

Interesse?
Reageer snel via onderstaande sollicitatie button en boek alvast je vakantiewerk in 2020! In je motivatie kun je een voorkeur voor een of meer locaties aangeven. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Interessante vakantiebaan voor iemand die je kent? Stuur dan snel deze vacature door.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl

Heb je vragen? Bel dan met de afdeling HR T 0544 - 47 41 00.

Type Vacature
Intern nummer 427
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-12-2019
Reageer voor 31-01-2020
Ingangsdatum 23-12-2019
Nummer 50395

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)