Vakantiewerker thuiszorg ondersteuning thuis
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Wij zijn voor de zomerperiode 2019 voor ons werkgebied van Aalten, Winterswijk, Oost Gelre, Berkelland en Lochem zoek naar enthousiaste ondersteuning in de huishoudelijke zorg bij onze cliënten thuis. Geef onze ouderen de zorg en aandacht die zij verdienen!

 

JIJ bent in het bezit van een brommer of auto want in deze dynamische baan is reizen een onderdeel van je werk. Je gaat namelijk van huis naar huis om onze cliënten thuis te ondersteunen bij het schoonmaken, wasjes te draaien en het belangrijkste: een luisterend oor te bieden. In de periode dat je bij ons als vakantiekracht werkt ga je van maandag t/m vrijdag in de ochtenden en middagen naar onze cliënten toe.

Functie eisen

WIJ Bieden jou een mooie gelegenheid om in deze vakantieperiode je mouwen op te stropen. In onze zorgomgeving kun je ook nog eens ècht wat betekenen voor een ander. Je ontvangt een mooi salaris, hebt mogelijk uitzicht op een bijbaan en komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons in team Aalten, Winterswijk, Oost Gelre, Berkelland en Lochem? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Bijzonderheden

Interesse? Reageer snel via onderstaande sollicitatie button en boek alvast je vakantiewerk in 2019! In je motivatie kun je een voorkeur voor een of meer locaties aangeven. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Interessante vakantiebaan voor iemand die je kent? Stuur dan snel deze vacature door.

 

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl Heb je vragen? Bel dan met de afdeling HR T 0544 - 47 41 00.

Type Vacature
Intern nummer 215
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie SZMK, Regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 24-01-2019
Reageer voor 01-05-2019
Ingangsdatum 24-01-2019
Nummer 43209

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)