Vaste nachtdienst (verzorgende-IG of verpleegkundige)
Zorghuis Twente

Functieomschrijving

Wij zoeken voor onze locaties in Goor, Haaksbergen en Denekamp een vaste nachtdienst.

Als verzorgende-IG/verpleegkundige verleen je tijdens de nachtelijke uren zorg aan onze bewoners met veelal een psychogeriatrische aandoening. Je volgt hierbij het zorgplan en communiceert met je collega's als je merkt dat de situatie van een bewoner verandert, zodat zij (op een geschikter tijdstip) de zorg kunnen afstemmen met bewoner, mantelzorger en andere disciplines. Wij vinden het belangrijk dat je de bewoners écht leert kennen om zoveel mogelijk te kunnen aansluiten bij hun wensen en behoeften.

Ons team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden-IG, helpenden, gastvrouwen en leerlingen/stagiaires. Ook hebben we vrijwilligers die bewoners begeleiden tijdens activiteiten.

In de nachtdiensten werk je overwegend zelfstandig. 

Functie eisen

De nachtuil die wij zoeken herkent zich in het volgende:

- Je beschikt over het diploma verzorgende-IG, verpleegkundige (of een gelijkwaardig diploma op minimaal mbo-3 niveau). Je bent bevoegd tot het beheren en toedienen van medicatie.
- Je hebt affiniteit met onze doelgroep, vnl. kwetsbare ouderen met dementie
- Je hebt inlevingsvermogen, bent communicatief sterk en durft initiatief te nemen
- Je kunt zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en bent in staat om bij onverwachte situaties beslissingen te nemen

Arbeidsvoorwaarden

Aantal uren in overleg. 

Inschaling conform CAO, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Lieke van der Kind 06-83703439 

Over ons

Op onze drie locaties leveren wij zorg aan ongeveer 50 bewoners met een intensieve 24-uurs zorgbehoefte. Ons motto is “Tijd is aandacht”, we investeren in een ruime bezetting van bevlogen en betrokken zorgverleners om een warme relatie aan te kunnen gaan met onze bewoners. Vanuit onze holistische en nuchtere visie willen wij onze bewoners een thuis bieden dat ook echt voelt zoals thuis. We bieden uitstekende, liefdevolle zorg en willen hen zoveel mogelijk geluksmomenten meegeven.

Type Vacature
Intern nummer 2021-6
Organisatie Zorghuis Twente
Locatie Zorghuis Twente
Postcode 7481HJ
Stad Haaksbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige ANW
Verzorgende ANW
Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-09-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 57930
Doorsturen Bekijk PDF

Zorghuis Twente

Zorghuis Twente is een gemoedelijk zorghuis voor ouderen met geheugenproblemen. Zij kunnen bij ons terecht voor wonen, dagopvang en tijdelijk verblijf. Zorghuis Twente heeft 3 mooie locaties: de Huiskamer in Denekamp, Scholtenhagen in Haaksbergen en Huize Scherpenzeel in Goor. Hier creëren wij een thuis voor onze cliënten/bewoners waar; warmte, vertrouwen, respect en zorgzaamheid de sleutelwoorden zijn. Naast kwalitatieve goede 24-uurszorg vinden we het vooral belangrijk dat we nog zoveel mogelijk geluksmomenten aan het leven toe kunnen voegen. Dit doen we door lekker naar buiten te gaan om te wandelen, muziek te luisteren, te zingen, te knutselen en te tuinieren. Ook het gezamenlijk bereiden van vers gekookte maaltijden behoort tot onze dagelijkse routine. Kleinschalig, veel aandacht voor elkaar, een holistische visie en dit in een gezellige omgeving die voelt zoals thuis. Daar geloven wij in!

Meer over Zorghuis Twente