Vastgoed beheerder
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

Zoek jij een uitdaging? Kun jij de wereld van vastgoed koppelen aan goede zorg voor onze cliënten? Ben jij iemand die oog heeft voor detail maar tegelijkertijd het overzicht bewaard? Dan is werken als vastgoedbeheerder bij Zorggroep Achterhoek iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als vastgoedbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het vastgoed van Zorggroep Achterhoek en facilitaire zaken. Je geeft vorm aan de (strategische) ontwikkeling van het zorgvastgoed, bent verantwoordelijk voor de vastgoedplanning en de programmering van (nieuwe) projecten. 

Om dit alles goed uit te voeren geef je leiding aan de facilitair medewerker en aan de medewerkers van de Technische dienst. Jij zet acties uit voor onderhoud en beheer van de panden, bewaakt de voortgang en stuurt zo nodig bij. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden door de ketenpartners volgens contract worden uitgevoerd. Je draagt zorg voor een sluitende begroting, bewaakt de financiële uitgaven en rapporteert hierover. Je waarborgt ontwikkelingen in wet- en regelgeving en deze kunnen door jou worden vertaald in de werkprocessen.

De uitdaging aangaan?

Wij proberen als organisatie altijd naar mogelijkheden in de markt te kijken en we proberen daarbij innovatief te zijn in onze zorgverlening. Dit betekent dat indien er zich een mogelijkheid voordoet voor een nieuwe locatie, dat er onderzocht wordt of dit een waardevolle toevoeging is aan onze huidige zorg. Als vastgoedbeheerder word jij hierbij betrokken en zul je deelnemen aan het projectteam.

Voor deze functie is het van belang dat je een zelfstarter bent, dat jij je makkelijk beweegt door de organisatie omdat je met veel afdelingen moet samenwerken. Je bent sociaal vaardig, bent analytisch ingesteld en kan goed prioriteiten stellen. Ga jij de uitdaging aan? Welkom bij Zorggroep Achterhoek!

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis en inzicht in de vastgoedbranche
  • Enige jaren aantoonbare werkervaring in eenzelfde functie
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Goed kunnen plannen en organiseren
  • Computervaardig

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in schaal 8 Sociaal Werk, afhankelijk van het opleiding en werkervaring zal dit een salaris zijn tussen € 2.712 - € 3.864 bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Als secundaire voorwaarden horen onder ander een auto van de zaak, telefoon en laptop bij deze functie. 

Type Vacature
Intern nummer 20210929
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink
Functie(s) Medewerker facilitair
Overig
Publicatiedatum 29-09-2021
Reageer voor 31-10-2021
Ingangsdatum 01-11-2021
Nummer 71466
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wij bewegen mee.

De wereld verandert in een snel tempo en wij bewegen mee. Daardoor halen we iedere dag het beste uit onszelf. We zijn op  dagelijkse basis bezig met het verbeteren van onze zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. 

De zorg die wij bieden is op maat en persoonlijk, deze zorg sluit aan bij de zorgvraag van cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt regie over zijn eigen leven houdt. Deze manier van zorg valt op. Onze zorg reikt daarom verder dan de Achterhoekse grenzen, van de Liemers naar de Veluwezoom tot aan Twente.

Werken bij Zorggroep Achterhoek betekent werken bij een organisatie die nooit stil staat. Onze organisatie heeft een open karakter. Dat merk je door de platte organisatiestructuur. Er is ruimte voor inspraak, innovatie en jouw ambitie. Onze organisatie kenmerkt zich door deskundige medewerkers die zorg anno nu bieden, waarbij we de cliënt centraal stellen.  En nee, innovatie is bij ons geen loze kreet. We bieden eigentijdse zorg door middel van bijvoorbeeld E-health en dagbesteding op locatie.

Ons brede zorgaanbod binnen onze organisatie maken een werkdag divers en uitdagend. Wij vinden vitaliteit, flexibiliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor onze medewerkers. Je vind op onze locaties diverse mogelijkheden voor gezond eten en drinken, opties voor ontspanning en onze in-house gym. Medewerkers belonen ons niet voor niets met een 8,5!

Maak jij ook graag het verschil? Kom dan bij ons werken!

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.