Vastgoed/projectontwikkelaar
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Wil jij samenwerken met een enthousiast team aan het optimaal kunnen wonen en werken voor onze cliënten en medewerkers? Kies dan voor ons! Wij zoeken een:

Vastgoed/projectontwikkelaar
Uren in overleg, met een minimum van 24 uur per week 

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?

Als vastgoed/projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het huisvestingsbeleid van Mediant. Wij hebben verschillende locaties, waarvan we deels eigenaar en deels huurder zijn. Als vastgoed/projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het lange termijn huisvestingsplan, het meer jaren onderhouds- en investeringsplan, huurovereenkomsten, eventuele nieuwe mogelijkheden voor huisvesting en/of het afstoten hiervan.

Wanneer nieuwbouw en renovatie aan de orde zijn, vervul je hierin een centrale en sturende rol vanaf de planvorming tot de realisatie. Je bent nauw in contact met de Raad van Bestuur en voorziet hen van advies op al deze gebieden. Je bent gewend om projectmatig te werken, de juiste mensen aan tafel te krijgen en te sturen op resultaat zonder aan de inhoud voorbij te gaan. Jij voert als projectleider de regie, maar blijft altijd goed in contact met de betrokkenen. Je werkt intensief samen met verschillende partijen. Denk hierbij aan het circuit- en teammanagement van Mediant, ketenpartners, aannemers, woningbouwverenigingen, architect enz.

Functie eisen

Jij hebt 

 • een HBO opleiding Bouwkunde, Bedrijfskunde of gelijkwaardig, aangevuld met vakgerichte opleidingen/cursussen
 • kennis van gebouwinfrastructuur
 • zowel bouwkundige als technische kennis
 • kennis van overheidsregels op jouw vakgebied
 • een lange termijn visie, maar kunt wel flexibel in spelen op (acute) vragen
 • meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.

Jij bent

 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • analytisch
 • makkelijk in contact, positief
 • een samenwerker, ook al is je functie erg solistisch.

Inschaling

Wat krijg je ervoor terug

 • Je valt rechtstreeks onder de Raad van Bestuur, maar in je dagelijks werk ben je onderdeel van het managementteam van Facilitaire Zaken
 • Een organisatie die volop in beweging is. Zo renoveren wij op dit moment woonafdelingen naar eenpersoons appartementen. Een prachtig project voor alle betrokkenen! Kijk voor een indruk op www.mediant.nl/renovatie
 • Voor de komende jaren staat een grote renovatie van een van onze gebouwen gepland
 • Arbeidsovereenkomst in overleg
 • Salaris tussen € 3.364 en € 5.280 bij een fulltime dienstverband (FWG 65-cao GGZ).

Bijzonderheden

Solliciteren

Dit kan tot uiterlijk 23 januari aanstaande via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Peter Turpijn, voorzitter Raad van Bestuur, telefoonnummer 053-4755502.

 

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

 Wij kijken uit naar jou!

 

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 2097 NZE/fss-d
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant GGZ, Gewoon Goede Zorg in Twente
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Peter Turpijn, voorzitter Raad van Bestuur, telefoonnummer 053-4755502.
Functie(s) Manager overig hoger kader
Publicatiedatum 20-12-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 23-01-2020
Nummer 50303
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg