Verpleeghulp, helpende en verzorgende IG voor de flex
Noorderboog

Wil jij balans tussen werk en privé en ben je flexibel inzetbaar?

Voor de flexpool van Zorggroep Noorderboog zijn wij per direct op zoek naar verpleeghulpen, helpenden en verzorgenden-IG.

Ben jij die enthousiaste en hartelijke medewerker die van aanpakken weet en heb jij affiniteit met de ouderenzorg?
Dan ben je van harte welkom om ons als nieuwe collega te versterken!

Waar kom je te werken?

Vanuit de verschillende locaties worden er diensten naar het flexbureau uitgezet. Via het programma Aysist proberen we deze diensten op te lossen voor de locaties door middel van medewerkers die in de flexpool werkzaam zijn. Via een medewerkersportaal kun je thuis inzien welke diensten er voor de desbetreffende locaties openstaan en kun je je inschrijven voor openstaande diensten.

Het voordeel van het werken in de flexpool is dat je je eigen agenda bepaalt en dus een goede balans tussen werk en privé kunt hebben! Je hebt de mogelijkheid tot een uren contract, de uren zijn bespreekbaar. Je kunt op verschillende locaties worden ingezet, maar natuurlijk gaan we eerst het gesprek aan zodat we jouw wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

De flexpool van Zorggroep Noorderboog geeft jou een eerste kennismaking met de organisatie.
Als jij hart voor de zorg hebt en trots bent op je werk, dan zoeken we samen naar jouw plek binnen onze diverse (woon)zorglocaties, verpleeghuizen, thuis- en/of revalidatiezorg. Als zorggroep bieden wij een ambitieuze, dynamische werkomgeving en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je precies doen?

Helpende
Als helpende vervul je samen met collega’s een belangrijke rol in de dagelijkse verzorging van de bewoners. Je biedt daarnaast ondersteuning bij verschillende werkzaamheden van je collega’s in de zorg. Deze baan is daarom erg afwisselend. Bij alle werkzaamheden werk je vanuit de gedachte dat de bewoner zoveel mogelijk eigen regie behoudt. Je verricht de werkzaamheden als helpende conform de afspraken in het zorgleefplan.

Verzorgende IG
Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG ben je bezig met de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de bewoners conform de afspraken in het zorgleefplan. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger, diens netwerk en je collega’s afstemt, bijstelt en evalueert.

Verpleeghulp
Ben je in opleiding voor verzorgende IG of verpleegkundige? Dan moet je wel de eerste stage afgerond hebben om als verpleeghulp te kunnen werken.

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van of in opleiding tot het diploma helpende zorg en welzijn niveau 2 of verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek en/of PG;
  • Je bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;
  • Je hebt geduld, tact, respect en bent integer en hulpvaardig;
  • Je ziet wat nodig is en kunt makkelijk schakelen als de situatie daar om vraagt;
  • Je bent zelfstandig, een doorzetter en bent van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functies van verpleeghulp, helpende en verzorgende IG zijn ingedeeld conform de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ina Pekel, zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 -13 05 07 37.

Tijd voor een kennismaking?

Solliciteer dan via onze werken-bij-pagina: Verpleeghulp, helpende en verzorgende IG voor de flex - Zorggroep Noorderboog

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457175
Organisatie Noorderboog
Locatie Alle locaties van Zorggroep Noorderboog
Postcode 7944 AV
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ina Pekel, zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 -13 05 07 37
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-04-2022
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 04-07-2022
Nummer 109664
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog