Verpleeghulp
Noorderboog

Hey topper als je dit leest...

Werken bij Noorderboog is een feest!

We hebben plezier in ons werk
en dat maakt onze teams zo sterk

Heb jij in de avonduren nog tijd?
Kom ons dan helpen in de zorg; je krijgt zeker geen spijt!

Wil ook JIJ lachend naar je werk gaan?
Meld je dan nu aan! 

Waar kom je te werken? 

De afdeling Havixhorst biedt longstay woonplekken aan voor 32 bewoners. Per woning wonen 8 bewoners. Daarnaast huisvest de afdeling Havixhorst de specifieke doelgroep psychogeriatrie. We werken met verschillende functies binnen het team. Als team zijn we continu in ontwikkeling en benutten we onze talenten. Wanneer je werkt in de zorg is geen dag hetzelfde en jij kan het verschil maken in iemands leven!

Wat ga je precies doen?

Als verpleeghulp ondersteun je de collega's in het zorgproces. Je helpt met maaltijden voorbereiden, koken en helpt de bewoners bij eten en drinken. Je doet samen met de bewoners diverse huishoudelijke klusjes. Je gaat wandelen, fietsen of gezellig een spelletje doen met de bewoners. Je zorgt dat onze bewoners het fijn hebben.

Wat vragen we van je?

  • Je bent 16 jaar of ouder en hebt interesse in de ouderenzorg;
  • Je volgt de opleiding Zorg en Welzijn of bent bereid deze te volgen:
  • Je bent flexibel beschikbaar tussen 16:00 en 21:00 uur, ook wel eens in de weekenden;
  • Je hebt durf en maakt het graag onze bewoners naar het zin;
  • Je neemt initiatief en ziet waar je even kunt helpen;
  • Je kunt zelfstandig werken en werkt graag in teamverband, want je weet: zorg verlenen is altijd teamwork!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verpleeghulp is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 20 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Renate Moes-Ham, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 58 76 43 45.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 10-12-2021 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: Verpleeghulp - Zorggroep Noorderboog

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457077
Organisatie Noorderboog
Locatie de Schiphorst
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 4
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Renate Moes-Ham, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 58 76 43 45
Functie(s) Afdelingsassistent
Publicatiedatum 25-11-2021
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73202
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog