Verpleegkundig Centralisten
Alerta

Functieomschrijving

 

Alerta is een Meld & Zorgcentrale voor diverse instellingen binnen en buiten de gezondheidszorg. We vervullen een regionale loket functie in Twente.

Ons doel is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen en we doen dit door inzet van specialistische kennis en ondersteund door doelmatige technologie.

Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor (zorg)vragen en alarmerings-oproepen voor cliënten van meerdere (zorg)organisaties en (zorg)professionals.

Alerta is gevestigd aan de Boortorenweg 20, te Hengelo.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar meerdere collega's.

De zorg in Nederland is aan het veranderen en vraagt om andere oplossingen. Onze Meld & Zorg Centrale heeft de ambitie zich te ontwikkelen tot een Medisch Service Center, een regie- en informatiecentrum dat 24/7 remote ondersteuning biedt op verschillende gebieden.

Via domotica in de eigen woning willen we klanten en medewerkers in de Zorg ondersteunen via beeldzorg, monitoring en persoonsalarmering. Naast medische zorg wordt deze voorziening ook benut voor sociale veiligheid. De Meld & Zorg Centrale werkt in dit kader samen met de meldkamer van de politiekorpsen.

Wij zijn op zoek naar

Een gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of 5 BIG-geregistreerd, met een prettige telefoonstem en een goede spreek- en luistervaardigheid. De Meld & Zorgcentrale Alerta is een dynamische werkomgeving, waar stressbestendigheid een vereiste is.

Je bent flexibel inzetbaar in werk en tijd, de werktijden zijn 24/7. Daarnaast ben je klantgericht, dienstverlenend en heb je kennis van en ervaring met innovaties in de zorg (processen) en computervaardig. Bovendien heb je kennis van de sociale kaart.

Kort samengevat verwachten we van jou:  

 • Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 BIG geregistreerd;
 • Een prettige telefoonstem en goede spreek- en luistervaardigheid;
 • Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid;
 • Handigheid met geavanceerde automatisering;
 • Een talent om goed te werken in een hectische omgeving;
 • Stressbestendigheid en flexibiliteit;
 • een 24 uurs mentaliteit i.v.m. het verrichten van onregelmatige diensten.

Wij bieden

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Leuke collega’s
 • Een baan en afdeling in ontwikkeling
 • Een salaris conform CAO VVT FWG 45

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 december.

Type Werkplein
Intern nummer 19-314
Organisatie Alerta
Locatie Alerta
Postcode 7554 RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Team Alerta, telefoon 074 – 255 00 80
Functie(s) Verpleegkundig Centralist
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niet aan bed
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 18-11-2019
Reageer voor 12-12-2019
Nummer 49641
Doorsturen Bekijk PDF

Alerta

Technologische ontwikkelingen in de zorg gaan snel. Zorg op afstand wordt steeds belangrijker. Dit eist grote deskundigheid en professionaliteit van medewerkers én organisatie. Alerta heeft 23 jaar ervaring als meld- en zorgcentrale voor meerdere (zorg)organisaties in Oost-Nederland en loopt voorop in deze ontwikkelingen. Alerta biedt zorg op afstand. Alerta is leidend in telefonie en het inzetten van innovatieve zorgtechnologie op afstand. Het werk gaat veel verder dan beantwoorden en doorverbinden van telefoongesprekken. Het gaat om signaleren en interpreteren van gegevens om vervolgens adequaat te reageren. Alerta werkt voor veel organisaties, al dan niet gelieerd aan de zorg. Wij bieden hen tal van specialistische diensten, die de brug slaan tussen hoogwaardige technologie en dienstverlening met aandacht en menselijke maat. Denk aan de opvolging van alarmeringsoproepen, medicatiebegeleiding op afstand, medicatiecontrole, vroegsignalering, telefonische triage. Alerta biedt bereikbaarheid van professionals met specialistische kennis, dag en nacht, zeven dagen per week. Zorg stopt nooit. Dus ook Alerta niet. Bij Alerta werken zorgcentralisten en verpleegkundig zorgcentralisten.

Meer over Alerta