Verpleegkundig Centralisten voor 24 uur
Alerta

Functieomschrijving

Alerta is een Meld & Zorgcentrale voor diverse instellingen binnen en buiten de gezondheidszorg. We vervullen een regionale loket functie in Twente. Ons doel is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen en we doen dit door inzet van specialistische kennis en ondersteund door doelmatige technologie. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor (zorg)vragen en alarmerings-oproepen voor cliënten van meerdere (zorg)organisaties en (zorg)professionals. Alerta is gevestigd aan de Boortorenweg 20, te Hengelo.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar

Verpleegkundig Centralisten voor 24 uur

De zorg in Nederland is aan het veranderen en vraagt om andere oplossingen. Onze Meld & Zorg Centrale heeft de ambitie zich te ontwikkelen tot een Medisch Service Center, een regie- en informatiecentrum dat 24/7 remote ondersteuning biedt op verschillende gebieden.

Via domotica in de eigen woning willen we klanten en medewerkers in de Zorg ondersteunen via beeldzorg, monitoring en persoonsalarmering. Naast medische zorg wordt deze voorziening ook benut voor sociale veiligheid. De Meld & Zorg Centrale werkt in dit kader samen met de meldkamer van de politiekorpsen.

Wij zijn op zoek naar

Een gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of 5 BIG-geregistreerd, met een prettige telefoonstem en een goede spreek- en luistervaardigheid. De Meld & Zorgcentrale Alerta is een dynamische werkomgeving, waar stressbestendigheid een vereiste is.

Je bent flexibel inzetbaar voor het draaien van alle diensten. Daarnaast ben je klantgericht, dienstverlenend en heb je kennis van en ervaring met innovaties in de zorg (processen) en computervaardig. Bovendien heb je kennis van de sociale kaart. Kort samengevat verwachten we van jou:  

 • Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 BIG geregistreerd;
 • Een prettige telefoonstem en goede spreek- en luistervaardigheid;
 • Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid;
 • Handigheid met geavanceerde automatisering;
 • Een talent om goed te werken in een hectische omgeving;
 • Stressbestendigheid en flexibiliteit;
 • een 24 uurs mentaliteit i.v.m. het verrichten van onregelmatige diensten.

Wij bieden

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Leuke collega’s
 • Een baan en afdeling in ontwikkeling
 • Een salaris conform CAO VVT FWG 45

Interesse?

Ben je geïnteresseerd na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel! Mail voor 24 januari je motivatie voorzien van CV naar hetechtewerk@carintreggeland.nl, o.v.v. vacaturenummer 20-003.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 januari 2020.

Voor vragen kun je contact opnemen met het team van Alerta, 074 – 255 00 80. Wij zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Intern nummer 20-003
Organisatie Alerta
Locatie Alerta
Postcode 7554 RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij het team van Alerta, 074 – 255 00 80.
Functie(s) Verpleegkundig Centralist
Publicatiedatum 03-01-2020
Reageer voor 24-01-2020
Nummer 50515
Doorsturen Bekijk PDF

Alerta

Technologische ontwikkelingen in de zorg gaan snel. Zorg op afstand wordt steeds belangrijker. Dit eist grote deskundigheid en professionaliteit van medewerkers én organisatie. Alerta heeft 23 jaar ervaring als meld- en zorgcentrale voor meerdere (zorg)organisaties in Oost-Nederland en loopt voorop in deze ontwikkelingen. Alerta biedt zorg op afstand. Alerta is leidend in telefonie en het inzetten van innovatieve zorgtechnologie op afstand. Het werk gaat veel verder dan beantwoorden en doorverbinden van telefoongesprekken. Het gaat om signaleren en interpreteren van gegevens om vervolgens adequaat te reageren. Alerta werkt voor veel organisaties, al dan niet gelieerd aan de zorg. Wij bieden hen tal van specialistische diensten, die de brug slaan tussen hoogwaardige technologie en dienstverlening met aandacht en menselijke maat. Denk aan de opvolging van alarmeringsoproepen, medicatiebegeleiding op afstand, medicatiecontrole, vroegsignalering, telefonische triage. Alerta biedt bereikbaarheid van professionals met specialistische kennis, dag en nacht, zeven dagen per week. Zorg stopt nooit. Dus ook Alerta niet. Bij Alerta werken zorgcentralisten en verpleegkundig zorgcentralisten.

Meer over Alerta