Verpleegkundig in het Atlant verpleegkundig team
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij een zelfstandige allround verpleegkundige die zorg kan bieden aan onze bewoners met uiteenlopende ziektebeelden. Houd jij van uitdagingen en verricht je graag verpleegtechnische handelingen? Atlant heeft ruimte voor:

Verpleegkundigen in het Atlant verpleegkundig team

Kom jij ons team versterken
Atlant is gestart met een verpleegkundig team van ongeveer 12 verpleegkundigen. Dit is een zelf organiserend team, waarin de ruimte is om het team verder vorm te geven. Dit doen we graag samen met jou!
Dit team bestaat uit verpleegkundigen die naast het werken op een afdeling ook in het Atlant verpleegkundig team werken. Je bent in de verpleegkundige dienst tijdens en buiten kantooruren ondersteunend en oplossend oproepbaar en bereikbaar voor alle locaties van Atlant.

Wat ga je doen in het Atlant verpleegkundig team
Collega’s van andere locaties kunnen jou bellen voor een verpleegkundig inhoudelijke vraag. Soms adviseer je op afstand, een andere keer ga je er direct op af. Je kunt gevraagd worden om te triageren, verpleegtechnische handelingen uit te voeren en je zult regelmatig te maken hebben met ad-hoc situaties waar een beroep gedaan wordt op je vindingrijkheid. Verder heb je als verpleegkundige de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten. Het organiseren en geven van klinische lessen voor teams/afdelingen ten behoeve van deskundigheidsbevordering en bij nieuwe verpleegtechnische handelingen is een onderdeel van deze functie. Ook ben je de schakel tussen afdelingen, kwaliteitscoaches, externen (o.a. huisartsen) en praktijk verpleegkundigen.

Functie eisen

Wat neem jij mee
Deze baan is je op het lijf geschreven, als je van pionieren houdt en gek bent op je vak. Verder:
• Heb je een diploma Verpleegkundige niveau 4 of hoger en ben je BIG geregistreerd;
• Ben je flexibel;
• Kun je goed overzicht houden/ creëren en weet je goed te prioriteren;
• Ben je proactief, leergierig, inventief en denk je graag mee in ontwikkelingen.
• Ben je in staat om samen met je team het 24/7 rooster van het Atlant Verpleegkundig Team sluitend te maken;
• Kun en durf je besluiten te nemen en ben je daadkrachtig;
• Kun je kalmte houden in stressvolle situaties;
• Kun je goed signaleren & analyseren, waarbij je de juiste acties weet uit te zetten en kun je oplossingsgericht denken;
• Ben je in het bezit van een rijbewijs B en auto;
• Ben je leergierig en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten 
We bieden je een werkplek bij een proactieve organisatie, we geven je de ruimte om te ontplooien en jezelf te zijn. Verder: 
• Een jaarcontract en bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten behouden hun arbeidsovereenkomst; 
• Mogelijkheden om parttime te werken (16-32 uur in de week); 
• Een bruto maandsalaris van maximaal €3.471,49 (CAO VVT FWG 45) afhankelijk van je kennis en ervaring;
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn; 
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is;
• Enthousiaste en betrokken collega’s; 
• We ondersteunen je in het bevoegd- en bekwaam zijn. Schroom dus niet om te solliciteren, want we willen je graag up to date maken;
• Je werkt minimaal 8 uur per week in het verpleegkundig team en maximaal 50 procent van je contract werk je mee op een afdeling van een doelgroep die bij je past;  
• Werken bij een werkgever met een gezonde groeiambitie.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie toe via de knop “Solliciteren”. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Yvonne te Winkel (Manager wonen zorg welzijn) op 06 20 43 48 19 of Annet Brom (Manager wonen zorg welzijn) op 06 19 63 92 81.

We horen graag jouw verhaal! 

Type Vacature
Intern nummer C20
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 05-08-2022
Reageer voor 01-09-2022
Ingangsdatum 05-08-2022
Nummer 113129
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant