Verpleegkundig praktijkopleider - Wilp
Zozijn

Gaat jouw hart als hbo verpleegkundige sneller kloppen van het overdragen van kennis?

In de ondersteuning voor cliënten met een verstandelijke beperking zijn diverse disciplines werkzaam. De meerwaarde van de verpleegkundige hierin is de integratie van kennis en kunde op medisch, somatisch, psychologisch, gedragsmatig en sociaal gebied en met name de expertise op het gebied van signaleren van gezondheidsproblemen en ziekte. Graag willen we binnen onze organisatie de verpleegkundige expertise verder uitbreiden en studenten verpleegkunde de mogelijkheid bieden voor een leer-werkplek binnen Zozijn.

Om studenten verpleegkunde te begeleiden zijn wij opzoek naar meerdere hbo verpleegkundige praktijkopleiders voor 8 uur per week.

Als praktijkopleider heb je een belangrijke rol in het opleiden van nieuwe vakgenoten. Je bent organisator, begeleider, instructeur en beoordelaar tegelijk. Als praktijkopleider heb je zicht op het leerproces op school, begeleid je werkbegeleiders op de voorziening en begeleid je studenten bij het leren in de praktijk. Met jouw kennis, passie en vaardigheden weet je iedereen te motiveren en te stimuleren.

Door jouw bijdrage aan de ontwikkeling van toekomstige collega's en professionals binnen Zozijn worden onze cliënten nu en in de toekomst nog beter ondersteund.

Wat maakt deze functie zo leuk?

 • als hbo verpleegkundige leid je nieuwe vakgenoten op
 • werken tijdens kantoortijden
 • dynamische en gezellig functie

Waar?
Je komt te werken bij het leerling-/stagebureau, deze afdeling is onderdeel van de unit Opleiden binnen de dienst Personeel, Organisatie & Opleidingen. Het team van 3 collega’s heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zet liever twee stappen te veel, dan één te weinig. Je standplaats is Wilp, echter als praktijkopleider ben je op meerdere plekken in de organisatie inzetbaar. In het bezit van een auto is dan ook noodzakelijk.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent een HBO-Verpleegkundige
 • Je hebt een geldige BIG-registratie
 • Je hebt ervaring met begeleiden van studenten
 • het is een pré als je de opleiding praktijkopleider met succes hebt afgerond.

Je hebt  ervaring in het begeleiden en beoordelen van leerling-verpleegkundigen zowel op mbo als hbo niveau. Ook heb je kennis van opleidingseisen die vanuit de scholen worden gesteld, heb je inzicht in leerstijlen en verschillende leerbehoeften en beschik je over kennis van relevante wet- en regelgeving m.b.t. beroepspraktijkvorming.

Je vindt het leuk om te schakelen tussen enerzijds de praktische uitvoering van de beroepspraktijkvorming zoals het ondersteunen van de student of de directe werkbegeleider op de voorziening en anderzijds het voeren van overleg met onderwijsinstellingen, de interne organisatie van de beroepspraktijkvorming en de scholing van werkbegeleiders en beoordelaars. Je bent pro-actief en niet onbelangrijk, je bent zelf ook ontwikkelingsgericht.

Dit bieden wij:

 • een leuke baan in een dynamische, leerrijke omgeving;
 • een marktconform salaris
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • een aanstelling in eerste instantie van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in onbepaalde tijd.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact op met Ria Jansen, beleidsmedewerker opleiden, telefoonnummer 06-13779844

Bijzonderheden
Mocht je niet voldoen aan de functie-eisen dan willen we je vragen, dit om teleurstellingen te voorkomen, om niet te reageren op onze vacature.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 24-03-2021
Reageer voor 30-04-2021
Ingangsdatum 24-03-2021
Nummer 60855
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn