Verpleegkundig specialist / physician assistant (24-36 uur per week)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met een hart voor ouderengeneeskunde. Als verpleegkundig specialist (VS) of physician assistant (PA) kan je in de ouderenzorg echt een verschil maken voor de bewoners. 

Je gaat samenwerken met specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, specialisten ouderengeneeskunde in opleiding, huisartsen in opleiding en co-assistenten. Binnen de medische vakgroep hebben we opleiding hoog in het vaandel staan. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met diverse paramedici. 

Zorggroep Solis levert zorg en behandeling aan ouderen en mensen met complexe aandoeningen in Deventer en nabije omgeving. Solis wil de chronische somatische en psychogeriatrische zorg en behandeling graag zo dicht mogelijk bij de cliënt brengen. Daarom streven we naar een wijkgericht zorgaanbod. Solis levert zorg en behandeling in vijf woonzorgcentra in Deventer en in Hospice de Winde. Daarnaast bestaan er diverse multidisciplinaire behandelteams in de eerste lijn, ook buiten Deventer. De geriatrische revalidatie en somatische dagbehandeling zijn gecentraliseerd op de locatie PW Janssen in Deventer. Er bestaan veel goede contacten en werkafspraken met de regionale collega-zorginstellingen en regionale huisartsen en het Deventer Ziekenhuis. 

DE FUNCTIE 
Dit ga je doen 
In deze dynamische en veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. 

 • In het verpleeghuis werk je als (regie)behandelaar op een somatische, psychogeriatrische of revalidatieafdeling.  
 • Het werk is generalistisch en omvat veel onderdelen van de geneeskunde, onder andere palliatieve zorg, herstelgerichte zorg.
 • Je werkt altijd samen met een ervaren specialist ouderengeneeskunde. 
 • Bij Solis krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in een bepaalde richting binnen de ouderengeneeskunde, daar waar jouw hart ligt. Als toekomstig collega’s kijken we ernaar uit om een beroep te kunnen doen op jouw kennis en kunde. 

Functie eisen

KENNIS & KUNDE 
Dit vragen we van jou
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt. 
Wij zoeken een gedreven Verpleegkundig Specialist/ Physician assistant 

 • Die affiniteit heeft met de ouderenzorg
 • Goede contactuele vaardigheden heeft 
 • Je bent in staat in hoge mate zelfstandig te functioneren
 • Je werkt graag in teamverband

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN
Dit willen we jou bieden 

 • Salaris; maximaal € 4.886,73 bruto per maand bij 36 uur per week, (FWG 60) conform CAO VVT.   
 • Eindejaarsuitkering 
 • Reiskostenvergoeding 
 • Scholingsmogelijkheden, ontwikkelingstrajecten en e-learningsmodules van GoodHabitz 
 • Jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband 

Bijzonderheden

GELUK 
Een baan waar je gelukkig van wordt is 
Een dynamische werkomgeving waarin je veel inbreng hebt. Je krijgt veel ruimte om eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheden op je te nemen. Aan afwisseling geen gebrek, je krijgt namelijk meerdere werkvelden en wordt onderdeel van een veranderende zorgorganisatie waardoor je lekker wordt uitgedaagd op je talenten en kwaliteiten. De samenwerking met verschillende disciplines en zorgmanagers is heel divers en vraagt om adviserende rol van jou. Gelukkig sta je er nooit alleen voorwant je teamgenoten staan voor je klaar. Onderschat het niet: je bent een belangrijke schakel voor veel collega’s, met jouw eigen unieke inbreng. 

OVER SOLIS 
Waar kom je terecht? 
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom?
Wij kijken graag met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. 
Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruitziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis, oprecht een andere werkgever. 

Innovatief in zorgtechnologie
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.  

SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op? 
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop. We kunnen niet wachten om jou beter te leren kennen! 


Informatie
 
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Linda Hartman, opleider en specialist ouderengeneeskunde, via tel.: (0570) 698 200 of (06) 10 98 30 17. 
 
N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Type Vacature
Intern nummer 418
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, diverse locaties in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 15-03-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 15-03-2022
Nummer 108998

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis