VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST / PHYSICIAN ASSISTANT OUDEREN- EN REVALIDATIEZORG
Saxenburgh

Functieomschrijving

Saxenburgh heeft de ambitie een veelzijdige, multifunctionele zorgaanbieder in het Vechtdal en de regio Coevorden te zijn. Ons doel is: inwoners in het Vechtdal en de regio Coevorden helpen om vitaal te blijven en maximale zelfstandigheid te behouden. Dit doen wij door het leveren van uitstekende medisch-specialistische ziekenhuiszorg, complexe zorg voor kwetsbare ouderen, revalidatiezorg en thuiszorg, conform (nieuwe) kwaliteitsrichtlijnen, aan patiënten, bewoners en cliënten.

Een goed leven, dat is wat wij onze patiënten en bewoners toewensen. Het realiseren van het zorgaanbod vanuit onze visie en het matchen van de zorgvraag met het aanbod van Saxenburgh vraagt om krachtige en creatieve medewerkers.

Saxenburgh is voor de ouderen- en revalidatiezorg per direct op zoek naar een


VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST / PHYSICIAN ASSISTANT
OUDEREN- EN REVALIDATIEZORG

gemiddeld 28 tot 36 uur per week (77,78 tot 100%)


Deel jij onze visie en wil je in samenwerking met ons daar ondersteuning aan geven?

Situatieschets
Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. We zijn letterlijk en figuurlijk aan het bouwen. In de ouderenzorg is nieuw- en herbouw in de komende jaren op verschillende locaties gepland, om eigentijdse ouderenzorg in de toekomst te kunnen blijven geven. Alle ontwikkelingen in de zorg én onze veranderende organisatie vragen om toegewijde, krachtige en creatieve medewerkers om de ingezette organisatiekoers te realiseren.

Nieuwe medewerkers geven aan dat de organisatie snel vertrouwd voelt, en waarderen de korte lijnen en de informele sfeer. Dat hoort ook bij onze kernwaarden goed, veilig, gastvrij en samen. Als VS werk je binnen een prettig team van 6 SO’s, 2 VS-en en een wisselend aantal basisartsen. Binnen de ouderenzorg hebben we meerdere locaties die in grootte verschillen. De revalidatiezorg is op 2 locaties gehuisvest. Je zult een aantal afdelingen onder je hoede krijgen en een vaste SO om mee te overleggen. Daarnaast ben je flexibel om in te vallen op afdelingen van collega’s bij afwezigheid.

Visie op (medische-) ouderenzorg
De VS heeft in onze visie op medische zorg een onmisbare waarde als medebehandelaar voor algemene en niet complexe medische zorg. Uiteraard stemt de VS/PA af met de SOG als supervisor en hoofdbehandelaar bij complexe medische problematiek.

Functie eisen

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een collega met hart voor de zorg die effectief samenwerkt en (nieuwe) verbindingen realiseert. Een flexibele teamspeler die actief meedenkt en concreet bijdraagt aan verbeteringen in de medische ouderen- en revalidatiezorg. Je bent in staat om, met schaarse middelen, pragmatische en kwaliteitsvolle oplossingen te bedenken en anderen mee te nemen in het gebruik hiervan. En natuurlijk ben je afgestudeerd als VS of PA.

Inschaling

Wat bieden wij?
Een vast dienstverband, minimaal 28 en maximaal 36 uren gemiddeld per week, aantal uren per week in overleg. De functie is ingeschaald in FWG 60. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Heb je interesse?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Bernadette Wevers, bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer (0523) 27 69 76 (ma t/m do).

Wil je reageren?
Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur ons je sollicitatie. Je kunt reageren tot 2 maart 2020.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.20.014
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bernadette Wevers, bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer (0523) 27 69 76 (ma t/m do).
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 14-02-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 02-03-2020
Nummer 51380
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh