Verpleegkundig Specialist bij Aveleijn
Aveleijn

Functieomschrijving

Geef jij de specialistische medische zorg die de cliënten nodig hebben en ben jij op zoek naar een veelzijdige en specialistische functie bij een ambitieuze waarden gedreven organisatie?

Wij hebben ruimte voor nog een gedreven

Verpleegkundig Specialist
(uren in overleg)

die de afdeling Zorg Ondersteuning en Behandeling (ZOB) in Borne komt versterken.

Wat ga je doen?
Samen met de Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) en een huisarts bied je specialistische medische en verpleegkundige behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. De groep cliënten is zeer gevarieerd, van kinderen tot ouderen met een diverse zorgbehoefte. Er is sprake van een beperking variërend van een lichte verstandelijke beperking tot een ernstige meervoudige beperking. De zorgvragen zijn vaak complex van aard. Je werkt dan ook vaak multidisciplinair samen met collega’s.

Waar ga je werken?  
De afdeling Zorgondersteuning en Behandeling (ZOB) bestaat uit ruim 80 medewerkers van diverse disciplines, zoals gedragskundigen, psychodiagnostisch medewerkers, vaktherapeuten.

De medische dienst is onderdeel van ZOB en bestaat uit een team van doktersassistentes, (praktijk)verpleegkundigen, twee AVG’s, één AVG in opleiding, een huisarts, een consulterend psychiater, een consulterend kinderpsychiater, een consulterend specialist Ouderengeneeskunde, BOPZ-arts en een Verpleegkundig Specialist.

In dit professionele team wordt constant gewerkt aan de beste kwaliteit van advisering aan medewerkers en zorg voor cliënten. De actuele wetenschappelijke inzichten worden gevolgd en collega’s zijn actief op het gebied van praktijkgericht (wetenschappelijk) onderzoek. Er zijn contacten met diverse universiteiten.

Verdere professionalisering en permanente ontwikkeling zijn centrale thema’s binnen de afdeling.

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Je bent BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist en beschikt over een afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice of Physician Assistant. Ook ben je geregistreerd in het Verpleegkundig Specialisten register.
  • Je beschikt bij voorkeur over de registratie chronische zorg en/of GGZ
  • Je bent een energieke en bevlogen zorgprofessional met affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent zowel een solist als een teamplayer, die zich doorlopend wil ontwikkelen.

Inschaling

Wat bieden we jou?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/).
Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en takenpakket
  • Een baan in een uitdagende werkomgeving
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 60 (maximaal € 4.799,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd en wil je direct reageren?
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via Zorgselect en wij nemen contact met je op. 

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Christien Rippen, manager, via c.rippen@aveleijn.nl of 06-51222427.

Liever eerst een kop koffie of thee drinken?
Ben je geïnteresseerd geraakt en benieuwd naar de mogelijkheden die deze functie jou kan bieden?

Wil je eerst graag vrijblijvend kennismaken met één van onze collega’s die jou meer kan vertellen over het werken bij Aveleijn? Maak dan een afspraak via het secretariaat van de afdeling ZOB, te bereiken via 074-2556600 en dan zien we elkaar snel!

 

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Bestuurscentrum afdeling ZOB
Postcode 7622 GW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Christien Rippen via c.rippen@aveleijn.nl of 06-51222427
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 02-11-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 72400
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn