Verpleegkundig Specialist
Careaz

Functieomschrijving

Wil jij net als wij een bijdrage leveren aan de zorg van morgen en overmorgen? Zorg verlenen zo dicht mogelijk bij huis of zelfs thuis, die aansluit bij de wens om zo lang mogelijk de regie over het eigen leven te behouden. Naast het behandelen van ziekte de nadruk leggen op gezond blijven en goed blijven functioneren en omgaan met ziekte en beperking. Kan jij mensgerichte zorg bieden die zich richt op gezondheid, functioneren, kwaliteit van leven en waardigheid van het leven, ga dan met ons de uitdaging aan…

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je je kunt verdiepen in verschillende ziektebeelden en je jouw deskundigheid optimaal kunt inzetten? Waar er naast de samenwerking met zorgteams en de afstemming met de specialist ouderengeneeskunde veel ruimte is om autonoom te kunnen werken? En waar innovatie een belangrijk punt op de agenda is? Ga dan met ons de uitdaging aan!

De functie
Als verpleegkundig specialist werk je, in nauwe samenwerking en afstemming met de Specialist Ouderengeneeskunde, voor een afgebakende cliëntengroep. Je voert verpleegkundige en medische zorg uit ten behoeve van cliënten met een (hoog)complexe zorgvraag. Daarbij voer je zelfstandig (geprotocolleerde) handelingen uit. Je geeft de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie en betrekt de omgeving van de cliënt actief. Verder werk je nauw samen met de zorgteams.

Je anticipeert actief op veranderingen binnen en buiten de organisatie en je bevordert de kwaliteit van zorgverlening en deskundigheid van eigen en andere disciplines. Innovatie is daarbij een belangrijk onderwerp op jouw agenda.

Functie eisen

  • Je hebt een getuigschrift van een bacheloropleiding zoals HBO-V of een getuigschrift van een beroepsrelevante hbo-/wo-opleiding;
  • Een aanvullende Masteropleiding Advanced Nursing Practice;
  • Een BIG registratie is vereist;
  • Werkervaring met de cliëntendoelgroep is een pré.

De omvang van de organisatie biedt een veelzijdig takenpakket en vraagt om veel autonomie en eigen initiatief als het gaat om het uitvoeren en inbedden van de functie in de organisatie. Je bent toegankelijk en je weet jouw deskundigheid op een juiste wijze in te zetten en over te brengen in de organisatie. Je bent cliënt-, kwaliteit- en resultaatgericht en kunt goed plannen en organiseren. Uiteraard beschik je over de goede communicatieve vaardigheden die nodig zijn in de omgang met cliënt, mantelzorger en collega.

Inschaling

  • Een contract voor 20 contracturen per week. Het aantal contracturen is in overleg bespreekbaar.
  • Een marktconform salaris aangevuld met een vakantietoelage van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een eventuele reiskostenvergoeding en/of onregelmatigheidstoeslag, conform de CAO-VVT;
  • Mogelijkheid om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld bij de inzet van verlofuren en voor de aanschaf van een nieuwe smartphone / tablet / laptop / fiets /abonnement op de sportschool etc.

Je wordt onderdeel van een gezellig team dat met veel passie haar deskundigheid inzet voor onze cliënten. Dat bij wil dragen aan een positieve gezondheid en zoveel mogelijk levensgeluk van ouderen, want dat is waar Careaz voor staat.

Bijzonderheden

Wij zijn wij?
Careaz is een zorgorganisatie bestaande uit circa 800 medewerkers in het oosten van de Achterhoek en levert zorg in de gemeentes Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Vanuit het principe van zelforganisatie staat de cliënt centraal. Medewerkers/teams hebben binnen gestelde kaders en met ondersteuning van verschillende disciplines ruimte hun deskundigheid optimaal in te zetten en het werk rondom de cliënt op eigen wijze vorm te geven. Persoonlijk, dichtbij en vertrouwd zijn hierbij de kernwaarden. Deze drie kernwoorden hanteert Careaz ook om bij te dragen aan het werkplezier van haar medewerkers.

Reageren of meer weten?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kan contact worden opgenomen met Vincent Luttikhold (Specialist Ouderengeneeskunde) of Maureen Roes (verpleegkundig specialist), telefoonnummer 0544 - 372064. Voor vragen over de procedure kan contact worden opgenomen met de afdeling HR, telefoonnummer 0544-745201.

Type Vacature
Intern nummer v19.0066
Organisatie Careaz
Locatie Careaz, diverse locaties
Postcode 7132EJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Vincent Luttikhold of Maureen Roes (0544-372064)
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 31-10-2019
Reageer voor 30-11-2019
Ingangsdatum 31-10-2019
Nummer 44447

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz