Verpleegkundig specialist centrum voor geriatrische traumatologie
ZGT

Functieomschrijving

Het specialisme traumachirurgie behoort tot de topklinische speerpunten van ZGT. Naast het behandelen van ouderen met een fractuur is de zorg gericht op het vroegtijdig signaleren van kwetsbaarheid. Er is veel aandacht voor zelfredzaamheid, ondervoeding, botontkalking en valpreventie. Door vroege geriatrische medebehandeling worden complicaties tijdig behandeld of zelfs voorkomen. Je werkt hoofdzakelijk in de kliniek wat eventueel afgewisseld kan worden met poliklinische taken. De werkzaamheden verschillen van het opstellen en uitvoeren van het medisch behandelplan van klinisch opgenomen patiënten, het verzorgen van kennisoverdracht aan verpleegkundigen en anderen disciplines, tot het ontwerpen van zorgpaden en opstellen van multidisciplinaire procesbeschrijvingen. Binnen de afdeling werk je samen met de traumachirurg en de klinisch geriater, de verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen, fysiotherapeuten aan de beste zorg voor deze kwetsbare groep patiënten. De samenwerking tussen de verschillende specialismen heeft een hoge kwaliteit van zorg als resultaat. Wetenschap en innovatie spelen een belangrijke rol bij de integrale aanpak van heupbreuken. Samen met de Universiteit Twente doet ZGT onderzoek naar het op afstand monitoren van revalidatie met behulp van smart wearables. Ook wordt er in een Europees samenwerkingsverband onderzoek gedaan naar de veerkracht van patiënten die een heupfractuur hebben opgelopen.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van de HBO vervolgopleiding MANP.
  • Je bent enthousiast en gedreven en hebt bij voorkeur ervaring binnen het chirurgische en/of geriatrische vakgebied.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met de doelgroep.
  • Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen op het gebied van innovatie en onderzoek.
  • Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Inschaling

FWG 60 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,= (60-0) en maximaal € 4.964,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen,

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 03 april 2023.
Een assessment maakt deel uit van de procedure.
Wil je ons centrum voor geriatrische traumatologie wat beter leren kennen? Bekijk dan deze video: https://vimeo.com/695679475/bfa6955b31

Type Vacature
Intern nummer 2023-1078
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609 PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Bettie Sleiderink, per telefoon 06 13 13 32 17
Functie(s) Nurse Practitioner
Publicatiedatum 13-03-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 24-03-2023
Nummer 118513

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT