Verpleegkundig specialist
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

In Deventer heeft Tactus 3 locaties voor cliëntenzorg. De locatie aan de Emdenstraat wordt gebruikt voor werk- en dagbesteding. De locaties Polstraat en de Brink in Deventer zijn mooie, karakteristieke locaties van Tactus Verslavingszorg in hartje Deventer. De collega’s die zijn verbonden aan de locaties houden zich bezig met behandeling, bemoeizorg, casemanagement, inloopvoorziening, medische zorg en opiaatonderhoudsbehandeling.

Ben jij een Verpleegkundig Specialist met een passie voor innovatie en ontwikkeling? Zie jij een uitdaging in complexe problematiek, waarin je jouw vakmanschap op het gebied van medische en psychiatrische zorg kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van mensen met een verslaving, die naast hun verslaving vaak ook angst- en stemmingsstoornissen, PTSS,  ontwikkelings- en/of persoonlijkheidsstoornissen hebben? Dan komt Tactus graag met jou in contact.

Tactus zoekt een:

Verpleegkundig specialist GGZ | Deventer
(24-36 uur per week)
24 uur in Deventer (en evt. aanvullend 16 uur op een andere locatie binnen de organisatie)

Als verpleegkundig specialist:

 • ben je regiebehandelaar binnen zorgtrajecten;
 • werk je nauw samen met de verslavingsarts op de locaties;
 • heb je een begeleidende rol naar collega professionals en ben je als expert bezig met het zorgbeleid en innovatie;
 • kun je gevraagd worden bij te dragen aan het opleiden van verpleegkundig specialisten binnen Tactus, in de vorm van werkbegeleider en/of supervisor;
 • ben je een belangrijke vraagbaak voor de multidisciplinaire teams en lever je een bijdrage aan het functioneren en ontwikkelen van de teams;
 • heb je een belangrijke bijdrage binnen de VS-vakgroep van Tactus.

Tactus is onderdeel van het NISPA: een consortium van 6 verslavingszorginstellingen en de faculteit Sociale Wetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen. Gezamenlijk zijn we een kenniscentrum voor zorgontwikkeling, onderzoek en onderwijs ten behoeve van de verslavingszorg. Tactus stimuleert haar medewerkers tot het doen van (promotie)onderzoek.
 

Dit neem je mee

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, flexibele en BIG-geregistreerde Verpleegkundig Specialist GGZ.

Verder:

 • Werkervaring is een pré, maar ook kandidaten die recent de opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ afgerond hebben nodigen we van harte uit om te solliciteren. Ook verpleegkundig specialisten GGZ zonder ervaring in de verslavingszorg nodigen we van harte uit;
 • ben je in staat soepel contact te leggen met en aan te sluiten op de belevingswereld van cliënten;
 • kun je omgaan met weerstand en tegenstellingen;
 • ben je in staat om je eigen grenzen aan te geven en flexibel en transparant te zijn in eigen handelen;
 • heb je een flexibele werkhouding met oog voor de complexiteit van de cliëntenpopulatie, het samenwerken met collega's en het inzetbaar zijn voor de diverse afdelingen.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 65. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 5.280,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast, kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging van 5,1% in de periode tot en met 01 juni 2021
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Evelien Punt, telefoonnummer: 06- 573 108 10

Even goed om te weten:
Een referentiecheck kan deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-086
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Brink
Postcode 7411BT
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Evelien Punt, telefoonnummer 06 - 573 108 10
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 11-05-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-06-2020
Nummer 52881
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg