Verpleegkundig Specialist Dimence Groep
Dimence Groep

Functieomschrijving

Ben jij een bevlogen verpleegkundig specialist en wil je graag werken voor een ggz-instelling waar je je expertise optimaal kunt inzetten? Dan is het werken als klinisch psycholoog binnen de Dimence Groep wat voor jou!

Als Verpleegkundig Specialist zijn jouw taken divers. Je vervult de functie van regiebehandelaar waarbij je inhoudelijk verantwoordelijk bent voor de individuele behandeling vanaf intake tot en met ontslag. Je stimuleert het ontwikkelen en delen van kennis en draagt op inspirerende wijze bij aan een goede cohesie en samenwerking binnen het team. Je levert een bijdrage aan opleidingsactiviteiten en deskundigheidsbevordering van het team. Daarnaast participeer je in de crisisdienst buiten kantoortijd.

Wij willen graag samenwerken met Verpleegkundig Specialisten in de regio Almelo, Deventer, Zwolle en omgeving binnen onze stichtingen:

 • Dimence
  • Specialistische ggz, de Sggz in al zijn verschijningsvormen; klinische verslavingszorg, ambulante zorgprogrammatische teams, deeltijd. Hier kun je je verdiepen en specialiseren in de behandeling van een doelgroep.
  • Herstelgerichte ggz, de langdurende ggz waarin o.a. de FACT-teams vertegenwoordigd zijn en waar een groot beroep wordt gedaan op jouw inventiviteit in de behandelrelatie.
  • Spoed, de acute SGGZ. Hier vallen de IHT (intensive home treatment) en de klinische opnamen onder. Hier is het ambulante behandeltraject altijd leidend, dus samenwerking met patiënt, naasten en behandelaren is hier een sleutelbegrip.
  • Ouderen, gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met een psychische stoornis, hierbij is de (co-morbide) ouderdomsproblematiek de uitdaging voor de specialist in opleiding.
  • Topreferent, ontwikkel je onderzoeks- en innovatievaardigheden in een van de TOPGGz-erkende specialistische centra van Dimence.
 • Jeugd GGZ Ontwikkel je talenten bij de jeugd GGZ, leer hoe je kinderen en jongeren met psychiatrische problemen kunt helpen en hun ouders een steun in de rug kunt bieden.
 • Transfore Altijd al geïntrigeerd door de samenhang tussen delict en psychiatrische stoornis? dan biedt Transfore een goede leerplek voor je. Dat kan ambulant en klinisch, voor velen een uitdaging van formaat.

Wat we van je vragen:

Wij zijn op zoek naar betrokken verpleegkundig specialisten die aan de slag willen binnen een ambitieuze organisatie. Verder:

 • Heb je een afgeronde HBO-V opleiding en ben je BIG-geregistreerd als verpleegkundig specialist.
 • Heb je ruime ervaring in de ggz.
 • Hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit.
 • Werk je graag samen en sta je open voor de ideeën van collega’s.
 • Ben je flexibel, ondernemend en resultaatgericht.
 • Heb je een verbindende wijze van communiceren en draag je bij aan een inspirerend werkklimaat.
 • Houd je de ontwikkelingen in je vakgebied bij en deelt deze met collega’s.

Wij hebben veel te bieden!

Klinisch psychologen werkzaam voor Dimence Groep:

 • Werken met collega professionals aan een betere geestelijke gezondheidszorg.
 • Krijgen volop ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Worden beloond met een eersteklas arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO GGZ FWG 65.

Bijzonderheden

Kijk voor een actueel overzicht van de verpleegkundig specialist vacatures binnen de Dimence Groep op https://www.werkenbijdimencegroep.nl/vacatures/96

Neem voor meer informatie contact op met Ellen Veld, recruiter Dimence Groep, via 0570 639 579.

Type Vacature
Organisatie Dimence Groep
Locatie Dimence Groep
Postcode 7416 SB
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 08-01-2020
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 43220
Doorsturen Bekijk PDF

Dimence Groep

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg en welzijn voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2.400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Dimence helpt mensen ontwikkelen. We geloven in de kracht van mensen om zich te ontwikkelen. We zetten in op vooruitgang en herstel, met altijd het doel om beter te worden. Niet alleen in de betekenis van genezen of (beter) leren omgaan met beperkingen, maar ook van groei als persoon, professional en organisatie. Drie eigenschappen zijn bepalend voor ons karakter: gastvrij, veilig en resultaatgericht.

Meer over Dimence Groep