Verpleegkundig specialist
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Met delictpreventie als doelstelling behandelt en onderzoekt de forensische polikliniek cliënten, waarbij sprake is van forensische problematiek. Het gaat om cliënten waarbij verondersteld wordt dat er een verband bestaat tussen middelengebruik en delictgedrag. Bij de forensische polikliniek wordt die problematiek in samenhang benaderd en dit betreft dikwijls een multidisciplinaire benadering.

Tactus zoekt met ingang van 1 november a.s. een:

Verpleegkundig specialist | Enschede

(24 uur per week)

Als verpleegkundig specialist:

 • werk je samen met een Psychiater, Verslavingsarts en een GZ-psycholoog;
 • bent je regiebehandelaar van cliënten binnen het zorgpad 'herstelgerichte zorg' waarbij het aanbod o.a. casemagement, bemoeizorg, opiaatonderhoudsbehandelingen, detoxificaties, medicamenteuze terugvalpreventie en (andere) medisch-verpleegkundige zorg betreft;
 • verricht je lichamelijk en psychiatrisch onderzoek;
 • ben je in staat medicamenteuze behandelingen en crisisinterventies zelfstandig uit te voeren;
 • heb je een consulterende taak voor patiënten, huisartsen, ziekenhuizen en collega’s;
 • voer je zelfstandig spreekuur binnen de locatie;
 • zorg je voor rapportage, verslaglegging en overdracht van de voortgang en evaluaties van behandelingen aan het multidisciplinair team

Meer informatie over de Justact te Enschede vind je hier

Dit neem je mee

Van een verpleegkundig specialist vragen wij het volgende:

 • Je bent in het bezit van het diploma MANP of GGZ-VS;
 • Ervaring binnen de Verslavingszorg is geen vereiste. We ondersteunen graag bij het inwerken en bekend worden met de doelgroep en specifieke behandelingen binnen de verslavingszorg.
 • Je hebt kennis en inzicht in meerdere aanverwante vak- en kennisgebieden voor het leggen van verbanden en het afstemmen van verschillende zorgprocessen/behandelingen;
 • Je beschikt over een grote mate van tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht in patiëntcontacten;
 • Je beschikt over een hoge mate van tact in zowel interne als externe samenwerkingsrelaties;
 • Je hebt gevoel voor systematiek en nauwkeurigheid.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 60. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 4.486,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-209
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Enschede, locatie Raiffeisenstraat 75
Postcode 7514AM
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Claudia Haak, manager, telefoonnummer 06-10554650
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 28-10-2019
Ingangsdatum 1 november 2019
Reageer voor 30-11-2019
Nummer 48845
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg