Verpleegkundig specialist GGZ
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Dit ga je doen
Als verpleegkundig specialist binnen het IHT ben je werkzaam als regiebehandelaar.
Je bent communicatief en schriftelijk sterk, je houdt van een zekere professionele autonomie en weet ook tijdig collega's te betrekken en te consulteren. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied en je weet collega's te inspireren en te motiveren. Gezien het sterke ambulante en crisis-gevoelige karakter van de functie is een hoge mate van flexibiliteit en in het bezit zijn van een rijbewijs en auto een voorwaarde voor het uitoefenen van de functie.
Je verricht crisisbeoordelingen, intakes en diagnostische werkzaamheden vanuit een geïntegreerd verpleegkundig en medisch-psychiatrisch referentiekader. Daarnaast bied je farmacotherapie en specialistische verpleegkundige behandelingen, zowel poliklinisch als binnen de thuissituatie. Je beoordeelt (acute) hulpvragen en maakt daarbij een inschatting van de situatie. Je bevordert optimale kwaliteit van zorg binnen het verpleegkundig team en maakt daarbij gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verpleegkundige interventies.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in
Jij ben een (BIG-geregistreerde) VS-GGZ. Je hebt affiniteit met crisiswerk en stelt je hierin flexibel en proactief op. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en vind het fijn om samen te werken binnen een multidisciplinair team.
Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied en bent in staat deze binnen het verpleegkundige team te implementeren.

Inschaling

Dit zoek jij verder in een baan
Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen IHT GGZ Drenthe. Salariëring volgens CAO GGZ, inschaling in schaal  FWG 65. Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Bijzonderheden

Over het team

IHT GGZ Drenthe
Intensive Home Treatment is een ontwikkeling binnen de geestelijke gezondheidszorg in Nederland in navolging van het Engelse Crisis Resolution Home Treatment (CRHT)-model. IHT wordt ingezet als de reguliere behandeling substantieel te weinig biedt en er tijdelijk intensivering van zorg nodig is. IHT is erop gericht klinische opname te voorkomen en de patiënt zoveel mogelijk in zijn of haar eigen omgeving te behandelen. Indien een opname niet te voorkomen is, zorgt het IHT-team ervoor dat de opname zo kort als mogelijk wordt ingezet. Naast de zorg voor de patiënt worden familie/betrokkenen ondersteund gedurende de crisis. Gedurende de crisis kan de zorg zo intensief als nodig, geleverd worden. Het IHT team is een gedreven en enthousiast multidisciplinair team bestaande uit psychiaters, systeemtherapeut, AIOS, ANOIS, SPV en verpleegkundigen. 
 
Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jack Lubberman, teammanager IHT, T 06-22729154 of jack.lubberman@ggzdrenthe.nl of Evelien Posthuma, behandel coördinator IHT,
T 0592-334333 of evelien.posthuma@ggzdrenthe.nl.

Enthousiast?
Kunnen we jou binnenkort welkom heten als nieuwe collega binnen het IHT team? Reageer dan voor 3 december a.s. via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
Type Vacature
Intern nummer #2795
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Assen
Postcode 9404LA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jack Lubberman, teammanager IHT, T 06-22729154 of jack.lubberman@ggzdrenthe.nl of Evelien Posthuma, behandel coördinator IHT, T 0592-334333 of evelien.posthuma@ggzdrenthe.nl.
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 18-11-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 03-12-2020
Nummer 56044
Doorsturen Bekijk PDF

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe