Verpleegkundig Specialist GGZ
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Binnen de FACT-teams van het Sociaal psychiatrisch Behandelcentrum (SPB) van Mediant bestaat een vacature voor

Verpleegkundig Specialist GGZ
Onbepaalde tijd, uren in overleg 

Wie zijn wij?
Mediant is een integrale ggz organisatie in de regio Twente. Door ons te oriënteren op belangrijke thema’s in de samenleving en samen te werken met onze partners in de regio, proberen we aan te sluiten op de behoeftes van cliënten en onze zorg voor iedereen toegankelijk te maken. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan.
Wij zijn gewend om elkaar, tot op het hoogste niveau, met ‘je’ aan te spreken en de informele cultuur werkt in alles door. Onze lijnen zijn intern kort; een collega om mee te sparren is zo gevonden en beslissingen, die in de lijn worden genomen, zijn ook snel gecommuniceerd.
We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen en geven dan ook veel ruimte aan eigen initiatieven. Daarnaast zijn wij open, nuchter en weten wij van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat doen we bij het SPB en FACT?
Het circuit SPB behandelt volwassen cliënten met langdurige psychiatrische problematiek.
Binnen onze FACT teams bieden we cliënten ambulante behandeling. Dit doen we zowel in de specialistische als in de basiszorg. Onze cliënten hebben een psychotische stoornis of cluster A persoonlijkheidsproblematiek, waarbij vaak sprake is van comorbiditeit met verslavingsproblematiek, verstandelijke beperking en/of ASS problematiek. Wij werken in een multidisciplinair team en bieden, vanuit de rehabilitatiemethodiek, zorg op alle leefgebieden. We kunnen op- en afschalen in de benodigde zorg en we doen er alles aan om klinische opnames te voorkomen. Cliënten hebben een vast behandelkoppel, bestaande uit een SPV en een ambulant verpleegkundige, waar je als regiebehandelaar veel mee samenwerkt.  Wij bieden ook zorg via onze somatische en medicatie poli’s evenals groepstherapieën en leefstijlcoaching. Onze behandelprocessen hebben we ondergebracht in zorgpaden, welke doorlopend in ontwikkeling zijn.

Wat ga jij daar doen?
Als Verpleegkundig Specialist GGZ geef je behandeling aan onze cliënten, waarbij je als vanzelfsprekend het vermogen van mensen om met hun stoornis om te gaan aanspreekt.
Je bent creatief in het zoeken naar passende behandelmogelijkheden, waarbij je de context waarbinnen de cliënt functioneert meeneemt in je aanpak. Binnen de teams ben je gericht op samenwerking en ben je een verbinder tussen het medisch en verpleegkundig werkveld.
Je werkt autonoom en doelgericht, waarbij je collega’s van verschillende disciplines ondersteunt in hun groei en ontwikkeling door het delen van kennis en het geven van coaching. Dit doe je met respect voor ieders eigen professionele verantwoordelijkheid. Je bent regiebehandelaar voor een aantal toegewezen cliënten, zowel binnen de basis- als de specialistische GGZ. Op termijn draai je mee in de klinische voorwacht buiten kantoortijd. Zo nodig word je daarvoor aanvullend geschoold.

Functie eisen

Goed om te weten….
Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar een BIG geregistreerde Verpleegkundig Specialist GGZ met affiniteit met de doelgroep. Werkervaring is een pre, maar ook kandidaten die recent de opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ hebben afgerond of binnenkort afronden, nodigen we van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wat we bieden
Is een dynamische werkomgeving in een team van professionals, die zich volop richten op hun vak; de inhoud van de zorg. Er wordt geregeld een beroep gedaan op je specialistische kennis. De arbeidsovereenkomst gaan we aan voor onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in FWG 65 met een salaris tussen € 3.364 en € 5.280 per maand bij een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Wie kun je bellen als je meer wilt weten?
Silvana Termijtelen, teammanager FACT-teams Enschede. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 088-3736600. Wanneer je meer informatie wilt over de sollicitatieprocedure kun je bellen met de stafafdeling P&O, tel.nr. 053-4755525.

Als je besluit te solliciteren
Dan ontvangen wij je reactie graag uiterlijk 1 maart a.s. via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

 

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 1276 FJR/jbr-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 16-08-2019
Reageer voor 02-03-2020
Nummer 47787
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg