Verpleegkundig specialist GGZ
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Ons circuit Curatieve Zorg is volop in beweging! Wij zijn goed in wat we doen, maar daarnaast onderzoeken we ook steeds nieuwe mogelijkheden. Hierdoor zijn we altijd in ontwikkeling! Doe je mee?

Voor ons Centrum voor Stemmings-,  Angst- (S&A) en Bipolaire Stoornissen zoeken wij een

 

VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ (VS-GGZ)
tenminste 16 uur per week
Onbepaalde tijd, uren in overleg

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!
Het circuit Curatieve Zorg (CCZ) richt zich op planbare zorg en op relatief kortdurende, op behandeling gerichte activiteiten.
De visie van het Centrum voor Stemmings-, Angst- en Bipolaire stoornissen is dat we efficiënt passende goede zorg willen leveren aan cliënten met stemmings-, angst- en bipolaire stoornissen zowel in de Specialistische GGZ als ook in de Basis GGZ.

 

Wat ga jij doen?
Als verpleegkundig specialist (VS) GGZ richt je je vooral op het behandelen en begeleiden van cliënten met ernstige psychiatrische stoornissen. Het team werkt in drie kerngroepen waar multidisciplinair nauw met elkaar wordt samengewerkt. Als verpleegkundig specialist heb je hier een belangrijke consulterende rol in. Door het delen van kennis en het geven van coaching aan collega’s van verschillende disciplines, draag je bij aan hun groei en ontwikkeling. Dit doe je met respect voor ieders eigen professionele verantwoordelijkheid. Je bent regiebehandelaar voor een aantal toegewezen cliënten, zowel binnen de basis- als de specialistische GGZ. In nauwe samenwerking met de psychiater geef je invulling aan de farmacotherapie. Het geven van groepsbehandeling kan tot je takenpakket horen, evenals het doen van diagnostiek. Daarnaast draag je actief bij aan of initieer je nieuwe ontwikkelingen.

 Jij hebt

 • een afgeronde opleiding tot Verpleegkundige Specialist GGZ.
 • een geldige BIG-registratie
 • bij voorkeur al enige ervaring met het voorschrijven van medicatie
 • affiniteit met onze doelgroep
 • gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren.

 

Jij bent

 • een actief persoon die houdt van ontwikkelen
 • ondernemend en creatief in je aanpak
 • gericht op kwaliteit en resultaat
 • makkelijk in contact, empathisch, verbindend
 • toegankelijk met een professionele afstand
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • analytisch

Wat krijg je ervoor terug

 • Ruimte om te ontwikkelen en te ondernemen!
 • Samenwerken in een multidisciplinair team, met psychiaters, (KP-/GZ-) psychologen, verpleegkundig specialisten, SPV-en en ambulante hulpverleners.
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.538 en € 5.553 bij een fulltime dienstverband (FWG 65-cao GGZ).

Bijzonderheden

Voel jij je uitgedaagd?
Solliciteer dan voor 30 juni a.s. via www.werkenbijmediant.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Germaine Huinink, verpleegkundig specialist GGZ of met Marloes Landeweer, teammanager, telefoonnummer 053-4881881 m.landeweer@mediant.nl.

Volg ons! 
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 62
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Verpleegkundige
Publicatiedatum 01-06-2021
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 68657

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg